Send forespørgsel

Jacob Haugaard

Komiker, musiker, komponist, tekstforfatter og konferencier, er blot nogle af de titler han kan pryde sig med. Jacob Haugaard er en af de helt første og største satirikere og har især succes med sin morsomme Squash-reklame samt som den festlige konferencier år efter år på landets Grønne koncerter.

Ønsker du at booke Jacob Haugaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jacob Haugaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jacob Haugaard

”Det er hammerhammerfedt, jeg kysser dig om lidt!” Ja, sådan laver man en succes – typisk for Jacob Haugaard. Han er bare original og suveræn – en ener og er umulig at beskrive, fordi hans optræden er så uforudsigelig. Den ene gang efter den anden overrasker han med sine pludselige påfund og idéer – det er dét, der gør ham speciel. Haugaard målretter gerne sit show efter arrangørens ønsker.

Jacob Haugaard, er det ikke ham fra … ?

  • Finn og Jacob – vender tilbage Live! (2005)
  • Finn og Jacob vender tilbage (2005)
  • Finn og Jacob … på vejen igen (1996)
  • Det’ Hammer Hammer Fedt (1996)
  • Medlem af Folketinget (1994-1998)
  • Jydekompagniet (1988)
  • Squash (1988-2016), reklamespots

Book Jacob Haugaard her

Book dit næste comedy show med Jacob Haugaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Jacob Haugaard kan også engageres som konferencier / vært.

Endnu mere om Jacob Haugaard

Enegænger i Folketinget, hvor han sad fra 1994-1998 på valgløfter som ”Mere medvind på cykelstierne”, ”Nutella i feltrationerne”, “Større julegaver til alle”, “Flere hvaler i Randers Fjord” samt mange flere.