Send forespørgsel

Rasmus Olsen

De seneste par år har dansk comedy holdt på en hemmelighed. En hemmelighed, der blev afsløret i september 2012 under Zulu Comedy Galla, da en enig stand-up branche gav prisen “Årets talent” til Rasmus Olsen. Prisen fik han for sit hårde arbejde på nogle af landets mest populære programmer – senest på “Dybvaaaad”, hvor Rasmus er hovedforfatter.

Ønsker du at booke Rasmus Olsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rasmus Olsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rasmus Olsen

Ved siden af arbejdet som en af branchens foretrukne jokesmede, har Rasmus forfinet sin egen stand-up som i disse år står stærkere end nogensinde. Rasmus Olsens observationer bliver leveret med en charmerende tilbagelænet undren, som kun er med til at belyse samfundets små absurditeter tydeligere og sjovere. Selv når det drejer sig om alvorligere emner, formår han at levere sin humor så elegant og professionelt, at man må overgive sig.

Rasmus’ optræden centrerer sig om en tilbagelænet insisteren, der forstærker hans observationer og understreger hans punchlines, så latteren bliver uundgåelig. Hans energi er legende, drilsk og charmerende så det driver. Publikum bliver viklet ind i et spind af skæve vinkler, henkastede bemærkninger og noget nær perfekte punchlines. Alt sammen serveret af en af branchens mest sympatiske aktører.

Rasmus Olsen, er det ikke ham fra … ?

  • Dybvaaaaad (2012-2016), TV2 Zulu
  • Årets Talent (2012), Zulu Comedy Galla, Vinder

Book Rasmus Olsen her

Book Rasmus Olsen hos Tajmer Booking & Management. Book et supersjovt stand-up show med Rasmus Olsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.