Send forespørgsel

Rune Klan

Rune Klan har med sit originale trylle/stand-up-show for længst bevist, at han med sine helt igennem sindssyge påfund har sin helt egen stil. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid det, som han er bedst til: nemlig at underholde på meget højt niveau.

Ønsker du at booke Rune Klan til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rune Klan.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rune Klan

Hæsblæsende voldtægt af tryl, er hvad Rune Klan udfører. Rune kan med sin egen charmerende stil og levering få store som små selskaber til at flække af grin. Rune er altid i sit es, når han optræder, og han elsker det virkelig!

  • ”Klans stand-up trylleshow er i højt gear, spasmager som han er.” – Berlingske, 5 stjerner (2013)
  • ”Rune Klans stribede show er en fornøjelig, latterfyldt affære.” – Ekstra Bladet, 4 stjerner (2013)
  • Over 260.000 følgere på Facebook

Rune Klan, er det ikke ham fra … ?

  • Tomgang (2013-nu), TV2 Zulu
  • Det Stribede Show (2013), one-man show
  • Det Blå Show (2010), one-man show
  • Tak For I Aften ON TOUR (2008), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl
  • Tak For I Aften (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl
  • Rune Klan går Large (2007), one-man show

Book Rune Klan her

Book et comedy / trylle-show med Rune Klan ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Rune Klan kan engageres til at optræde på engelsk!

Endnu mere om Rune Klan

Rune var senest aktuel i TV2 ZULU-hittet ”Tomgang”, som hans kollega Mick Øgendahl skrev manuskript til og havde hovedrollen i. Online er Rune Klan også at opleve i sin egen improviserede one-take comedy-serie ”Trickyleaks”. Derudover har Klan jo en masse succeser bag sig med sine unikke one-man shows, der er en blanding af komik og trylleri.

Rune havde kæmpe succes med ”Det Blå Show,” der blev set af 50.000 mennesker fordelt på 82 shows over hele Danmark. 3 år efter var Rune Klan endelig tilbage på scenerne rundt om i landet med ”Det Stribede Show”. Touren fortsatte indtil maj 2014 og blev aldeles godt modtaget af både publikum og anmeldere.

På skærmen har fantastisk sjove Rune Klan haft en masse succeser i samarbejde med Mick Øgendahl. De to har i fællesskab bragt mange herlige, uforglemmelige, hylende morsomme figurer hjem i de danske stuer, når de har underholdt med både ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften ON TOUR” på TV2 Zulu.

Tager man et kort tilbageblik, startede karrieren som tryllekunstner allerede i 1989 og Rune har siden optrådt et utal af gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. Siden er han blevet en af landets mest populære komikere og har bl.a. haft sit eget trylle-comedy-program på Kanal 5 under titlen ”Hokus fucking Pokus” i 2009, hvor Rune Klan udførte det ene vilde trylleri efter det andet!