Send forespørgsel

Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis har leveret noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark igennem snart 5 år. Programmet er blevet bragt til live af de to satirikere: redaktør Rasmus Bruun samt Frederik Cilius i rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Frederik og Rasmus har med deres skarpe og humoristiske betragtninger af aktuelle emner skabt debatter og i høj grad været med til at sætte deres præg på det danske mediebillede.

Ønsker du at booke Den Korte Radioavis til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Den Korte Radioavis.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Den Korte Radioavis

Siden programmets debut i 2015 på Radio24Syv har Den Korte Radioavis sat barren højt for dansk radiosatire. Den Korte Radioavis har vundet ’Årets Satire’ hele 4 år i streg ved Prix Radio og blev blandt andet også kåret som ’Årets komikere’ ved Zulu Comedy Galla 2017.

Mangler du et fantastisk underholdende og anderledes indslag til dit event? Og vil du opleve selveste Kirsten Birgit og Rasmus Bruun live ved jeres arrangement? Med tør sarkasme dissekerer de verden og dagligdagen, og på uhæmmet vis siger de alt det, man ikke må sige.

Duoen kan bookes som et underholdende indslag  med de vidunderlige værter og deres skøre udskejelser – Den Korte Radioavis, præcis som du kender den! Du kan også  booke et foredrag med Frederik Cilius og Rasmus Bruun, som tager dig med bag scenen; om hvordan programmet blev til samt det daglige arbejde.

Den Korte Radioavis, er det ikke dem fra …?

– Den Korte Radioavis (2015-2019), Radio24Syv

Book Den Korte Radio Avis

Book et underholdende indslag eller et foredrag med Den Korte Radioavis ved at udfylde Forespørgsel-skemaet.

Endnu mere om Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis består af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Parret er kendt fra programmet af samme navn, som blev lanceret på Radio 24syv i 2015.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, som er en fiktiv person portrætteret af Frederik Cilius, beskrives som “en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lone Kühlmann”. Hun er datter af hestehandler Jens Birgit og oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann.

Rasmus Bruun spiller rollen som den mere forsigtige og politisk korrekte redaktør, der ofte bliver udfordret af Kirsten Birgits bramfrie og usædvanlige holdninger til politik og livet generelt.