Send forespørgsel

Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis leverer noget af det skarpeste og sjoveste satire i Danmark. Kort, hurtigt og hylende morsom underholdning. Programmet er blevet bragt til live af de to satirikere: redaktør Rasmus Bruun samt Frederik Cilius i rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

Ønsker du at booke Den Korte Radioavis til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Den Korte Radioavis.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis er et fremragende satirisk radioprogram, der havde sin debut på Radio24Syv i 2015. Trods en kort levealder, har et stort antal danskere tunet ind på programmet, der sendes alle hverdage. Ved Prix Radio 2015 vandt programmet hele 3 priser: ”Årets Nyskabelse”, ”Årets Satire” og ”Årets Radioprogram”.

Mangler du et hylende morsomt indslag til dit event? Og vil du opleve radioens morsomheder live ved jeres arrangement? Kirsten Birgit og Rasmus Bruun er et helt unikt makkerpar, som med tør sarkasme dissekerer verden og dagligdagen, og på uhæmmet vis siger alt det man ikke må sige.

Duoen kan bookes til sprællevende og vildt sjov underholdning med de dejlige værter og deres skøre udskejelser – Den Korte Radioavis, præcis som du kender den! Du kan også i stedet booke et foredrag med Frederik Cilius og Rasmus Bruun, som tager dig med bag scenen; om hvordan programmet blev til samt det daglige arbejde.

Den Korte Radioavis, er det ikke dem fra …?

– Den Korte Radioavis (2015-2016), Radio24Syv

Book Den Korte Radio Avis

Book et underholdende indslag eller et foredrag med Den Korte Radioavis ved at udfylde Forespørgsels-guiden i højre side.

Endnu mere om Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis består af seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun. Parret er kendt fra programmet af samme navn som blev lanceret på Radio 24syv i 2015.

Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, som er en fiktiv person portrætteret af Frederik Cilius, beskrives som “en kombination af Ulla Therkelsen, Mette Fugl og Lone Kühlmann”. Hun er datter af hestehandler Jens Birgit og oplært på DR TV Avisen under Jørgen Schleimann.

Rasmus Bruun spiller rollen som den mere forsigtige og politisk korrekte redaktør, der ofte bliver udfordret af Kirsten Birgits bramfrie og usædvanlige holdninger til politik og livet generelt.