Send forespørgsel

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er en både meget kendt og anerkendt entertainer og komiker. Han har længe været en af de stærkeste underholdningskræfter i Danmark, hvilket han senest beviste ved den længe ventede tour ”Musik og Fis 2” med Jette Torp.

Ønsker du at booke Finn Nørbygaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Finn Nørbygaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Finn Nørbygaard

I den brede offentlighed er Finn Nørbygaard mest kendt for en lang række showturneer, TV-shows, fjernsynsreklamer og sit mangeårige samarbejde med Jacob Haugaard.

I en periode var det nok mest i sagen med Stein Bagger, at Finn Nørbygaard markerede sig, men den glade musiker er kommet efter det, og han er konstant i front, når han baner sig vej frem over de danske scener, i et evigt Tour de France udbrud. En aften med Finn Nørbygård som komiker eller entertainer – er en aften, hvor komik, sang og skuespil går op i en højere enhed, naturligvis kædet sammen af Finn Nørbygårds finurlige charme. Finn Nørbygaard kan dog også bookes med et af hans spændende foredrag. Lige nu tilbyder Finn Nørbygaard foredragene: ”Rejs dig og kom igen, stærkere”, ”Humor”, ”Inspiration og Kreativitet”, ”Engle og Dæmoner” og ”Samarbejde og kommunikation”.

Finn Nørbygaard er kendt fra

  • Musik og Fis 2 (2014), show med Jette Torp
  • Tillykke med din krise – en komiker bag facaden (2009), Høst & Søn
  • Finn og Jacob – vender tilbage Live! (2005)
  • Finn og Jacob vender tilbage (2005)
  • Finn’sk Fjernsyn (1999 og 2001), TV2
  • Finn og Jacob … på vejen igen (1996)
  • Jydekompagniet (1988)
  • Squash (1988-2014), reklamespots

Book Finn Nørbygaard

Book dit næste comedyshow eller foredrag med Finn Nørbygaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Finn Nørbygaard kan også engageres som konferencier / vært.

Endnu mere om Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard og Jette Torp genoplivede i slutningen af 2013 et af de mest succesfulde show i 90´erne – ”MUSIK & FIS”. ”MUSIK & FIS 2” blev sendt på turné rundt i Danmark, hvor publikum fik mulighed for – for første gang i 20 år – at gense og genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard på samme scene.