Specialklassen

Når Specialklassen går på scenen, er rammerne sat, men hvad der sker inden for de rammer, er nyt hver gang – her er det publikum, der bestemmer, og derfor er hvert show nyt og unikt!

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Specialklassen:

Om Specialklassen:

Ønsker du at booke Specialklassen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Specialklassen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Danmarks sjoveste impro-gruppe

Specialklassen består af professionelle skuespillere og komikere; Kasper Le Fevre, Kasper Gattrup og Rasmus Søndergaard.

Siden 2008 har Specialklassen underholdt begejstrede tilskuere med deres live impro comedy.
Specialklassen har fået stor ros for deres impro-shows. I 2011 blev de nomineret til Läkerols Talentpris og kort efter havde de TV-premiere på deres eget impro-sitcom ”Hotel Zimmerfrei”, der sidenhen vandt en TV-pris i Cannes for ”Bedste Comedy Format”.
Det er også blevet til mange TV-optrædener, blandt andet hos ”Dybvaaaaad!”, ”4 Stjerners Middag” og ”Danmarks Sjoveste Barn”.

Oplev fantastisk improvisation, vanvittige figurer og hylende morsomme one-liners, når Specialklassen sammen med publikum skaber improviseret teater og musik – et show helt ud fra publikums ønsker. En hurtig showform, der trækker publikum ind – bliv overrasket, begejstret og vær forberedt på en latter, der gør ondt helt ned i maven.

Specialklassen kan underholde med et rent impro-show, men der er også mulighed for at lave en wrap-up. Specialklassen følger med under hele jeres konference-dag, lytter til jeres taler og er fluer på væggen under jeres team-building. Herefter lukker de aftenen af med et impro-show, som inkorporerer jeres oplevelser fra dagen.

Specialklassen oplever stor succes med deres firmaunderholdning og tilhørende workshops. Specialklassens mange teknikker på scenen er nemlig bygget på fantastisk samarbejde. Disse samarbejdsteknikker er blevet simplificeret, og kan opleves på spændende workshops.

Book Specialklassen her

Book Specialklassen til et impro-show og vær vidne til et fuldstændig forbløffende show med Danmarks mest talentfulde impro-gruppe!
Ring til os for at få en pris på et show med Specialklassen eller benyt kontaktformularen.

Videoer med Specialklassen:

Book Specialklassen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Specialklassen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.