Tjenerstaben

Underholdning I Entertainment

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Tjenerstaben:

Om Tjenerstaben:

Mangler du morskabsteater i særklasse? Så er Tjenerstaben oplagt til at underholde – hvad enten det er en foredragsaften, fest eller andet arrangement, I skal afholde.

Ønsker du at booke Tjenerstaben til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Tjenerstaben.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Tjenerstaben

Undercover som tjenere falder de i ét med omgivelserne … til at starte med. Men med morsomme indslag og absurditeter, begynder serveringsteateret, hvor skuespillerne går rundt blandt gæsterne og underholder og overrasker, som man aldrig har set tjenere gøre før. De sætter stemningen i vejret med numre i klassisk revy-stil og hygger samtidig om de enkelte gæster med deres lune livsglæde og løjerlige indfald.

Efterfølgende byder gruppen på et 20 minutters sceneshow, der er tilpasset det enkelte arrangement og sikrer, at alle i publikum forstår, hvad der var på spil med de spøjse og mystiske tjenere. Showet kan indeholde både sketches, fællessang, magi og en masse andre sjove indslag.

Tjenerstaben byder velkommen med et frækt, underfundigt og crazykomisk show. Med humørfyldt og vedkommende satire, der aldrig går over stregen, har Tjenerstaben revolutioneret begrebet middagsunderholdning.

Alle i staben har mange års skuespillererfaring og sørger for et professionelt tjenerdække. Showet varer ca. 75 minutter og foregår under maden. Tjenerstaben kan bestå af 2-12 personer afhængig af arrangementets størrelse.

Book Tjenerstaben her

Book Tjenerstaben som entertainment ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Book Tjenerstaben

Send os en uforpligtende forespørgsel på Tjenerstaben og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.