Send forespørgsel

Thomas Wivel

Begavede og satiriske Thomas Wivel står bag en ordentlig bunke bøger – ikke mindst som medforfatter på flere komiske af slagsen, f.eks. ”Svikmøllen”. Men derudover er Thomas Wivel også en fantastisk skarp og yderst dygtig stand-up’er, der underholder på højt niveau.

Ønsker du at booke Thomas Wivel til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Thomas Wivel.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Thomas Wivel

Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand-up siden den spæde start og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas Wivel kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og han har energi og en utæmmelig sceneoptræden. Det ser så legende let ud, når han går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, der driver Thomas Wivel. Thomas Wivel kan også bookes som vært eller konferencier til jeres arrangement.

Thomas Wivel, er det ikke ham fra … ?

  • Vild med Dans (2014), TV2
  • Standupkomiker (2014), Herreværelset
  • Bugtaler for gud (2013), Herreværelset
  • 117 ting, mænd og kvinder burde vide om hinanden (2005), show

Book Thomas Wivel her

Book et stand-up show med Thomas Wivel ved ar udfylde Forespørgsels-skemaet. Thomas Wivel kan også engageres som vært eller konferencier.

Endnu mere om Thomas Wivel

Siden debuten på legendariske Café Din’ s i 1991 har Thomas Wivel medvirket i flere TV-programmer. Med showet “117 ting, mænd og kvinder bør vide om hinanden”, skabte han og komikeren Povl Carstensen i 2005 et enestående univers, hvor rammende refleksioner over de to køn og fremragende komik gik op i en højere enhed. Showet blev fulgt op af en anmelderrost bog om emnet, udgivet af Gyldendal.

Thomas er forfatter til flere bøger. Han er far til fire, og måske derfor skrev han i 2006 børnebogen “Svare Sara” – en omvendt Spørge-Jørgen, hvor forældrene bliver sat på plads. Thomas bidrog desuden sammen med en række andre stand-up komikere med en godnathistorie til bogen “Til dig fra os”. I flere år har han været medforfatter på “Svikmøllen” og skriver nu for “Blæksprutten”. Sammen med Povl Carstensen har Thomas blandt andet udgivet “Verdenshistorien før og nu”, “Hvordan man overlever sin kones graviditet – En Guide til frustrerede mænd”. Han har skrevet den satiriske “Hallo!” og ikke mindst den anmelderroste “Tysk Humor”.