Send forespørgsel

Melvin Kakooza

Melvin Kakooza er stormet fremad på den danske stand-up-scene og har imponeret alle på sin vej. Melvin er et af tidens hotteste navne inden for stand-up, og han er intet mindre end et naturtalent på scenen.

Melvin har kun optrådt med stand-up i ét år, så booker du Melvin Kakooza, kan du være sikker på, at få en stand-upper ud, der leverer et spritnyt show med fingeren på pulsen; En stand-upper, som ikke lader sig tynge af traditioner. Selvom Melvin kun har været i branchen i kort tid, har han allerede vundet DM med mere end to tredjedele af publikums stemmer – Et kvalitetsstempel, der vil noget!

Ønsker du at booke Melvin Kakooza til jeres næste arrangement? Så er du altid velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt med information og pris på Melvin Kakooza.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 566 for mere information vedrørende priser og ledighed.

Derfor skal du booke Melvin Kakooza

Melvin læser til lærer i Århus, og selvom skole fylder en hel del i hans liv, så må skolebænken dele plads med humor og det at optræde. Melvin har nemlig stået på en scene, lige siden han smed bleen – og det er både som vært, konferencier, musiker, TV-vært og nu også som komiker.

Melvin er et nyt, frisk pust på den danske comedy-scene, og hans shows går ikke sådan over i glemmebogen. Noget som hans jordskredssejr i DM i stand-up har bevist, hvor han konkurrerede med et stærkt hold bestående af Nastasha Brock, Jonas Brøndum, Jacob Taarnhøj, Per Sodemann, Anders Nielsen, Melvin Kakooza og Jakob Thrane.

Melvin Kakooza, er det ikke ham fra … ?

  • Sunday, Xee
  • Vinder af DM i stand-up 2017
  • Comedy Zoo
  • En lang række optrædener inden for det sidste år
  • Deltager i tv-programmet “Menneskejagt” på DR3 (2016)

Desuden har Melvin Kakooza optrådt med shows i både Århus, Odense og København samt på året Smukfest. Melvin har faktisk stået på de fleste scener herhjemme. I løbet af 206 har han leveret knivskarpe jokes på blandt andet Nationalmuseet, Musikhuset i Aalborg og Glassalen i Tivoli København.

Book Melvin Kakooza her:

Book dit næste stand-up-show med Melvin Kakooza ved at udfylde forespørgselsskemaet.

Endnu mere om Melvin Kakooza

Melvin er født i Uganda, men tilbage i 1992 flyttede han og hans familie til Danmark, hvor han hurtigt  faldt til og blev vellidt både privat og i skolen. Da han kom i gymnasiet blev han valgt som elevrådsformand samme dag, som Barack Obama blev præsident i USA (Et tilfælde? Vi tror det ikke). Senere har han arbejdet som vikar på en efterskole, noget som motiverede ham til det han laver i dag – han læser nemlig til lærer i Århus.

Bag Melvins nylige gennembrud ligger mange års hårdt arbejde, men siden hans debut er det gået stærkt. Allerede nu har han nemlig optrådt med nogle af de største navne i branchen på nogle af de største og mest prestigefyldte scener herhjemme i Danmark.

Melvin kan skrive mange ting på sit CV, for han er en bevandret herre inden for både comedy, musik og skuespil.