Send forespørgsel

Dan Andersen

Stand-up er sjovt – Stand-up og musik er endnu sjovere! I hvert fald når det bliver præsenteret af den uforlignelige og lårklaskende morsomme Dan Andersen. Senest har Dan Andersen kunnet opleves ved Zulu Comedy Galla 2015 med one-man showet ”Dan Andersen finder kærligheden”.

Ønsker du at booke Dan Andersen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Dan Andersen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Dan Andersen

Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at Dan elsker at stå på en scene – en glæde som meget effektivt spreder sig til det publikum, som han fra første minut har i sin hule hånd! Dan Andersen er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af, selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer. Hvis du vil se et show, der er lidt ud over det sædvanlige, et show med ærlighed og hjerte, fuld fart og som frem for alt er hylende morsomt, så skal du booke Dan Andersens Guitarshow.

Dan Andersen, er det ikke ham fra … ?

  • Dan Andersens Julestue (2015) show
  • Dan Andersen finder Kærligheden (2015), one-man show
  • Dan Andersens Guitar-show, sang og komik
  • Holder 100 (2007), one-man show

Book Dan Andersen her

Book dit næste arrangement med Dan Andersen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Dan Andersen

Dan Andersen har optrådt for de danske styrker både i Afghanistan, Irak og i Kosovo – og har medvirket i MGP og i flere radioprogrammer, på festivaler og for firmaer.