Tobias Dybvad

Han har skabt geniale komiske landeplager og kreeret det mest sete Zulu-program til dato, hvor billetterne stadig rives væk. Tobias Dybvad er tidens største og populæreste komiker og er ganske overlegen på den danske comedyscene. I 2016 turnerede han med 7. sæson af kultprogrammet ”Dybvaaaaad” ligesom han i vinteren 2017 er aktuel med bag om serien-programmet ”Dybvaaaaad – også som dokumentarserie” på Tv2 Zulu.

Derfor skal du booke Tobias Dybvad

Som stand-up komiker er det Tobias Dybvads helt unikke evne til at nytænke genren, der har gjort ham ekstrem populær. Han går altid uden om de værste klichéer, leger med stemningen i rummet og leverer hudløst ærlige og skarpe jokes, der ofte balancerer på grænsen, men altid hives hjem af hans drengede charme.

– Over 180.000 følgere på Facebook og over 245.000 følgere på programmet ”Dybvaaaaad”s Facebookside.

– ”Tobias Dybvad er teknisk fremragende, og hans show er ganske unikt….” – Politiken, 5 hjerter (2015)

– “Man kan befriende sjældent gætte punchlinen” – Panorama Aarhus:

– ”Han gør det med stor selvironi og den charmerende, lettere tilbagestrøgne stil, der også kendetegner ham som vært.” – BT, 4 stjerner (2015)

 

Tobias Dybvad, er det ikke ham fra … ?

  • Dybvaaaaad – også som dokumentarserie (2017), Tv2 Zulu
  • Det, vi alle sammen grinte af (2016), nomineret Zulu Award
  • Årets bedste TV-vært (2015), Zulu Award
  • Er det ikke dig fra Dybvad? (2015), one-man show
  • Dybvaaaaad (2012-2016), TV 2 ZULU
  • Nomineret 3 gange til årets komiker (2013-2015), Zulu Comedy Galla
  • Sjov mand, klam personlighed (2013), one-man show
  • Läkerols Talentpris (2011)

 

Book Tobias Dybvad:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Tobias Dybvad. Book dit næste stand-up show med Tobias Dybvad ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Tobias

Hit-programmet ”Dybvaaaaad” er blevet et ugentlig must-see hos et højt antal seere, der trofast zapper ind på TV 2 Zulu for at grine af Dybvads satiriske update på ugens TV. Showet, der er det mest sete Zulu-program, har kørt i hele 7. sæsoner og skabt humoristiske landeplager: hører du f.eks. folk citere indforståede kommentarer som “Der’ en hugorm!”, “Øh, det’ en hjort” eller ”Machnum”, så er det Dybvad-bølgen, de er ramt af.

Tobias Dybvad kunne i foråret og efteråret 2015 opleves med sit one-man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke var en udvidelse af det populære TV-program, men et selv-satirisk indblik i livet bag og som TV-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, som han peger fingre ad. Touren løb op i over 90 fyldte sale landet over.
I marts måned samme år vandt Tobias Dybvad en Zulu Award for Årets bedste TV-vært 2015 – kåret af TV 2 Zulus egne seere. Til Zulu Comedy Galla 2015 var Dybvad for 3. år i træk nomineret til Årets Komiker, den vel nok mest prestigefyldte pris, hvor han var oppe imod et stærkt felt af andre danske komikere, der har gjort sig bemærket i året, der gik.
Tobias Dybvad havde sin satiriske debut i Tjenesten på DR P3 tilbage i 2007, hvor grunden til hans enorme fanskare blev lagt. Den tæller i dag tæller mere end 300.000 fans brutto alene på Facebook. Blandt andet blev hans parodier på Anders Fogh Rasmussen og Carl-Mar Møller regulære landeplager. Også sangen ”Hvor blå vi er”, som Tobias Dybvad er medforfatter til, er det til dato det mest downloadede nummer i DRs historie.
Politikens anmelder Henrik Palle beskriver Tobias Dybvad som et ”gennemført sympatisk” væsen, der besidder ”noget nær absolut gehør med hensyn til aflevering af punchlines”. Det er disse egenskaber kombineret med et skarpt satirisk bid, der gør ham til en fænomenal komiker. Han er ganske enkelt “stand-up, når det er allerbedst”, som Radio ANRs anmelder beskriver en oplevelse med ham.
Og det har han papir på! Tobias Dybvad blev i 2011 tildelt “Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla og var i både 2013, 2014 og 2015 nomineret til Årets Komiker for henholdsvis sit første one-man show ”Sjov mand – klam personlighed” og ”Dybvaaaaad”.
Se mere på www.tobiasdybvad.dk