Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Book Den Hvide Lektie:

Den Hvide Lektie

Komiker

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Book Den Hvide Lektie:

Om Den Hvide Lektie:

Den Hvide Lektie er en anderledes og innovativ quiz, der involverer publikum fra start til slut. Den Hvide Lektie består af duoen Carsten Eskelund, som vi kender fra comedy-showet Den Ægte Vare og en lang række andre shows, samt Michael “MC” Christiansen, som vi bedst kender fra TV-programmer som Tjenesten – Nu på TV og radioprogrammet Tjenesten på P3. Tilsammen sørger de for knivskarp comedy til firmafesten.

Ønsker du at booke Den Hvide Lektie til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Den Hvide Lektie.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Den Hvide Lektie

Med en helt enestående tilgang til underholdning, kan Den Hvide Lektie sætte fut i ethvert arrangement. Den Hvide Lektie formår at kombinere både comedy og quiz til helt fantastisk underholdning, der kan tilpasses alle former for publikum og/eller deltagere.

Den Hvide Lektie kan lave en quiz, som er skræddersyet helt specielt til jeres arrangement – har du videregivet en masse informationer i løbet af dagen, som du ønsker at få genopfrisket og bearbejdet på en sjov og underholdende måde? Så er Den Hvide Lektie duoen for dig. De gør nemlig det at quizze til et underholdende, lærerigt og involverende indslag!

Med Den Hvide Lektie får du det bedste af flere verdener: du får masser af grin og mulighed for at være sammen på tværs af både køn, alder og baggrund. Den Hvide Lekties spørgsmål spænder bredt, og de supplerer gerne med deres repertoire, som med special lavet materiale om lige netop dit firma eller organisation nok skal være på spændende og underholdende.

Resultatet er en morsom og frem for alt inkluderende oplevelse, hvor deltagerne kender hinanden en smule bedre, end de gjorde før. Carsten Eskelund og Michael “MC” Christiansen tilbyder flere forskellige typer af komisk quiz til fest, større shows og andre typer af events.

Den Hvide Lektie, er det ikke dem fra … ?

Radioquiz med Den Hvide Lektie, P3

Carsten Eskelund

– Quiz i en Hornlygte, (2012) DR2’s historiequiz

– Comedy Aid, (2009 og 2014)

– Sådan én man selv griner af, (2012)

– Talegaver til børn, (2004-2007)

Michael “MC” Christiansen

– Heltnormalt, Tekstforfatter, Politiken Satiresite

– Gintberg på kanten, Tekstforfatter

– Tjenesten på P3 (2006), P3

– Zulu Late Night, Live! (2009), TV2 Zulu

Book Den Hvide Lektie Her:

Book dit næste quiz-arrangement med Den Hvide Lektie ved at udfylde forespørgselsskemaet.

Endnu mere om Den Hvide Lektie

Den Hvide Lekties quizzer består, som de selv skriver, af: 63% komik, 68% quiz, 55% paratviden og 100% garanteret underholdning!

I øjeblikket afholder de en fast quiz én gang om måneden på Dansebaren Grock, hvor der quizzes i hold af 2 til 5 deltagere – og der er en utrolig behagelig, afslappet og løssluppen stemning.

”Den Hvide Lektie er både meget hyggeligt og meget underholdende. Selvom man nogle gange ville ønske, man havde fulgt bedre med i geografi, oversættelser af amerikanske filmtitler og Beverly Hills, kan man altid bare more sig over Carstens Eskelunds forsøg på at synge, MC’s parodi på formanden for dansk flaskegenbrug Leif Horseager, og sange som spørgsmål 7-sangen og Tak For Kaffe-sangen.” – AOK.dk

Med powerduoen bestående af Carsten og MC er du garanteret underholdning i absolut topklasse, der ikke lige er stand-up.

Den Hvide Lektie har quizzet:

 • Økonomistyrelsen
 • McKinsey
 • Nørrebro Teater
 • Skanderborg Festival
 • Egmont Kollegiet og mange flere!

”Den Hvide Lektie sørgede for, at Det Kongelige Teater fik et markant anderledes, stærkt underholdende og samtidig både debatterende og oplysende indslag. Vi kan uden tøven anbefale Den Hvide Lektie som et anderledes og overraskende indslag til både seriøse seminarer og til mere løse fester” – Det Kongelige Teater

Vil du vide mere om Den Hvide Lektie, kan du besøge dem på deres Facebookside @Den Hvide Lektie eller på deres hjemmeside www.denhvidelektie.dk.

Book Den Hvide Lektie

Send os en uforpligtende forespørgsel på Den Hvide Lektie og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Den Hvide Lektie og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel