Send forespørgsel

Snobberne / Rytteriet

Rytteriet, alias skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft, har taget Danmark med storm og storhittede på Bellevue Teatret i starten af 2015, hvor de optrådte for udsolgte sale med deres show ”Rytteriet Live 2 – så kan man lidt igen”. Her kunne man også opleve de populære figurer, Snobberne.

Ønsker du at booke Rytteriet til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Rytteriet.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Rytteriet

Snobberne, Fritz og Poul, optræder som quiz-værter, og dette udi de fineste discipliner inden for snobberiet og quizzens kunstart – og med publikum som de (u)frivillige deltagere. Der spares ikke på hverken store eller små betragtninger om verdenssituationen i sin helhed eller skarpe kommentarer direkte henvendt til udvalgte publikummer. Alt sammen udført i den satiriske ånd, som vi kender fra Rytteriet.

  • ” Hamrende sjovt, virkelig intelligent og fremragende show. De to herrer, Martin Buch og Rasmus Botoft, er afsindigt dygtige. De er komiske kæmpetalenter, som spiller meget overbevisende. – Publikum via Billetnet, 5 stjerner (2015)
  • ”Martin Buch og Rasmus Botoft er ikke bare gode til at skrive. De er suveræne skuespillere. Det er den helt sublime kropslighed. Kontrol over virkemidlerne. Sprudlende veloplagthed.” – BT, 5 stjerner (2014)
  • ”Rytteriet – DR2” har over 44.000 følgere på Facebook

Rytteriet, er det ikke dem fra … ?

  • Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen (2015), show
  • Årets korte TV-serie (2014), vinder ved Robert Festival
  • Rytteriet LIVE (2011), show
  • Rytteriet (2010), DR2
  • Rytteriet (2008), P2

Book Snobberne her

Book et sjovt indslag med Snobberne fra Rytteriet ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Rytteriet

For nylig har Rytteriet været på tour med ”Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen”, hvor publikum kunne opleve de fantastiske karakterer skabt af Martin Buch og Rasmus Botoft. Det, der oprindeligt startede som en radioserie på P2, er siden blevet et underholdende, hylende morsomt og fantastisk TV-program på DR2. Programmet havde så mange seere, at de to karaktergenier gik live for udsolgte sale og fik tildelt en Robert i 2014 for ”Årets korte TV-serie”

Universet spænder vidt med genkendelige og elskede karakterer, hvor nogen af de mest populære er de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnalrede snobber. Fritz og Poul med hang til sprut og unge Au Pair-piger, der højtråbende, og uden at lægge fingrene imellem, kommenterer på alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus. Både stort og ikke mindst småt bliver vendt, alt i mens Camparien flyder i en lind strøm. Intet emne er for lille eller for stort til at de to millionærer, Fritz og Lille Poul, giver deres syn på tilværelsen. Nu har du mulighed for at opleve dem til dit næste arrangement.