Send forespørgsel

Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg er et multitalent, der behersker flere forskellige genrer inden for tryllekunstens verden, ligesom han forstår at få folk til at grine, når han krydrer sine shows med komik og satire. Du kender sikkert Klaus Mulbjerg som en del af holdet bag DR3’s store succes “Fuckr med dn hjrne”, hvor forskellige personligheder udsættes for hypnose, tankelæsning og andet, som efterlader tilskueren fuldstændig målløs.

Udover at være wingman på det program, og i øvrigt også fungere som sparringspartner for Rune Klan, er Klaus Mulbjerg også en selvstændig herre, der kan levere shows, som både er morsomme og magiske. En sammensætning, som på alle måder er med til at gøre showet til en sublim oplevelse, hvor kvalitet og underholdning er i højsædet.

Derfor skal du booke Klaus Mulbjerg

Hvis du er på udkig efter en mand, der kan levere stilfuld og nærværende underholdning, skal du booke Klaus Mulbjerg. Her får du alt lige fra Close Up Magi, hvor Klaus Mulbjerg går rundt blandt publikum og på den måde inddrager dem til superbe tryllekunster, hvis lige du ikke har set. Hele tiden foregår det med et smil på læben, der vidner om Klaus Mulbjergs fortrinlige evne til at være til stede i nuet.

Klaus Mulbjerg er en garvet entertainer, som hele tiden har et øje for publikum. Uanset om der er tale om en julefrokost, en konfirmation eller en firmafest, kan Klaus Mulbjerg finde den vinkel, som er med til at gøre festen endnu bedre. Om underholdningen skal være intim og afdæmpet, eller om den i stedet skal have fuld hammer, kan Klaus Mulbjerg hurtigt aflæse. Det gør ham til en meget populær entertainer uanset publikums alder og interesser.

Klaus Mulbjerg, er det ikke ham fra…?

  • Klaus Mulbjerg er forfatter til “Politikens Store Tryllebog”
  • Medskaber og konsulent på serien “Hokus Fuc#ing Pokus”

Book Klaus Mulbjerg her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management bureau for Klaus Mulbjerg. Du kan hyre Klaus Mulbjerg ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til højre på siden.

Endnu mere om Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg har vundet et utal af priser både i Danmark og i udlandet. Han har været professionel tryllekunstner siden 1995, men er ikke endnu løbet tør for numre. Klaus Mulbjerg har i tidens løb underholdt de største danske virksomheder med trylleri og komik og har en ganske speciel evne til konstant at forny sig uden at gå på kompromis med tryllekunstens iboende værdier. Derfor er du altid sikret et træfsikkert, stilfuldt og underholdende show, når Klaus Mulbjerg indtager gulvet.