Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner

Om Klaus Mulbjerg:

 • Kan bookes på engelsk

Book Klaus Mulbjerg:

Om Klaus Mulbjerg:

Klaus Mulbjerg er et multitalent, der behersker flere forskellige genrer inden for tryllekunstens verden, ligesom han forstår at få folk til at grine, når han krydser sine shows med komik og satire.

Du kender sikkert Klaus Mulbjerg som en del af holdet bag DR3’s store succes “Fuckr med dn hjrne”, hvor forskellige personligheder udsættes for hypnose, tankelæsning og andet, som efterlader tilskueren fuldstændig målløs.

Ønsker du at booke Klaus Mulbjerg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Klaus Mulbjerg.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Klaus Mulbjerg

Hvis du er på udkig efter en mand, der kan levere stilfuld og nærværende underholdning, skal du booke Klaus Mulbjerg. Her får du alt lige fra Close Up Magi, hvor Klaus går rundt blandt publikum og på den måde inddrager dem til super tryllekunst, til store numre som forbløffer alle. Hele tiden foregår det med et smil på læben, der vidner om Klaus Mulbjergs fortrinlige evne til at være til stede i nuet.

Klaus Mulbjerg er en garvet entertainer, som hele tiden har et øje for publikum. Uanset om der er tale om en julefrokost, en konfirmation eller en firmafest, kan Klaus Mulbjerg finde den vinkel, som er med til at gøre festen endnu bedre. Om underholdningen skal være intim og afdæmpet, eller om den i stedet skal have fuld hammer, kan Klaus hurtigt aflæse. Det gør ham til en meget populær entertainer, uanset publikums alder og interesser.

Klaus Mulbjerg, er det ikke ham fra…?

 • Konsulent på Fuckr med dn hjrne (2013-2017), DR3
 • Klaus Mulbjerg er forfatter til “Politikens Store Tryllebog”
 • Medskaber og konsulent på serien “Hokus Fuc#ing Pokus”

Book Klaus Mulbjerg her:

Du kan hyre Klaus Mulbjerg ved at benytte dig af forespørgselsskemaet til på siden.

Det siger de om Klaus Mulbjerg:

 • .

  "Vi har nu brugt Klaus to gange til vores velkomstarrangement for nye SOSU-elever- Klaus har levet op til forventningerne og gjort arrangementet både magisk og sjovt. Finurlige tricks og god underholdning. VI vil bestemt bruge ham igen! "

  Københavns Kommune.,

Book Klaus Mulbjerg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Klaus Mulbjerg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.