Send forespørgsel

Lars Hjortshøj

Han har stribevis af eminente comedyprojekter bag sig, heriblandt ”Klovn”, ”Live fra Bremen” og ikke mindst det anmelderroste one-man show OMVENDT fra 2015. Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere, vi har herhjemme, og i foråret 2017 medvirkede han for første gang i en musical, nemlig Tivolis opsætning af Monty Python-klassikeren SPAMALOT, bl.a. instrueret af Hella Joof.

Ønsker du at booke Lars Hjortshøj til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Lars Hjortshøj.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 564, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lars Hjortshøj

Uanset om det er i rollen som stand-up’er eller konferencier, brillerer Lars Hjortshøj med sit vanvittige talent for at spidde hverdagens absurditeter og den menneskelige adfærd på en måde, så hans publikum hulker af grin!
– ”[…] Af international karat. No less.” – BT, 5 stjerner (2015)

– ”[…] Skarpt, vittigt, hudløst og pågående.” – Politiken, 4 hjerter (2015)

– ”Skarp, selvironisk og sympatisk.” – Nordjyske Stiftstidende, 5 stjerner (2015)

Lars Hjortshøj, er det ikke ham fra …?

 • Spamalot (Monty Python Comedy musical, 2017)
 • Dan-Dream (2017)
 • OMVENDT (2015), one-man show
 • Klovn Forever (2015)
 • Emma & Julemanden (2015), TV2
 • Badabing show (2014-), P4
 • Rundt på Gulvet (2013-2015), TV2, vært
 • My Danish Collection (2013), one-man show
 • Tvillingerne & Julemanden (2013), TV2
 • Live fra Bremen (2009-2013), TV2
 • Ludvig & Julemanden (2011), TV2
 • I Virkeligheden (2009), one-man show
 • Klovn (2005-2008), TV2
 • Langt fra Las Vegas (2001- 2003), TV2 ZULU

 

Book Lars Hjortshøj:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Lars Hjortshøj. Book dit næste stand-up show med Lars Hjortshøj ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Lars Hjortshøj kan også engageres som konferencier eller vært.

 

Endnu mere om Lars Hjortshøj

I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og TV-successer bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”.
Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Badabing Show” på P4.
Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst der, hvor det hele begyndte – på stand-up scenen! I 2015 var Lars Hjortshøj tilbage på scenen med et klassisk stand-up show, hvor han gav publikum sit bud på, hvad der er op og ned på den komplicerede tilværelse. Han havde nemlig gjort den skelsættende opdagelse, at det ville hjælpe de fleste at vende sig selv og tingene på hovedet og se det hele i et nyt perspektiv. ”Jeg skåner hverken mig selv eller publikum, når jeg ventilerer kontroversielle emner som fx organdonation, dyresex og klipklappere, ” fortæller Lars Hjortshøj.
Den alternative tilgang til sine jokes samt ikke mindst leveringer og de kvikke observationer, faldt i god jord hos både publikum og anmeldere, der roste showet til skyerne:
”Jokeraten er som altid ekstremt høj hos Lars Hjortshøj. Kvaliteten i hans jokes – opbygning, præmis, punchline (gerne overraskende, eller ‘omvendt’, som det nye show hedder), er af international karat. No less.”– læs hele anmeldelsen af premiereshowet den 10. september 2015 fra BT her.

Lars turnerede Danmark tyndt sidste gang i foråret 2013 med showet ”Lars Hjortshøj – My Danish Collection” som bl.a. bød på de elskelige figurer: tryllekunstneren John John Gibbon, protestsangeren Tue og ikke mindst Robert Dølhus … allesammen for første gang ude af TV og inde på de danske livescener. Tilbage i 2009 var Hjortshøj også landet rundt. Dengang var titlen ”Lars Hjortshøj – I virkeligheden”.

Læs mere her: larshjortshoj.dk