Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel

Musik | Comedy | Jazz

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel:

Om Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel:

Musik og comedy blander blod, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer indenfor til en helt særlig oplevelse, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder. Og når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende oplevelse i selskab med det bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere. Det vil være en overraskelse hvilke gæste-acts, som Lars og Benjamin inviterer på scenen. Senest kunne du opleve Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj i deres landsdækkende tour og på scenen til ZULU Comedy Galla 2022.

Ønsker du at booke Jazz & Jokes til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jazz & Jokes.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Hvorfor skal du booke Jazz & Jokes?

Inspireret af 1950/60’ernes jazzklubber i New York, hvor sad publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, og oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til et sjældent oplevelsesrigt show. Showet deles af komikere og musikere, der alle mestrer improvisationen, den gode timing og samspillets muligheder på højeste plan. Og som kun kan opleves lige dér, i nuet, den ene gang.

Tidligere gæste-acts: Mick Øgendahl, Søren Sko, Preben Kristensen, Pede B, Thomas Warberg, Linda P., Alex Riel, Patrick Dorgan, Mads Holm, Rasmus Botoft, Natasha Brock, Jan Gintberg, Brian Mørk og mange flere.

 

Videoer med Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel:

Book Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jazz & Jokes – Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.