Afsluttet

Hjerteflimmer for Voksne på Tour

Nu har du en enestående mulighed, for at være med når ’Hjerteflimmer for Voksne på Tour’ kommer rundt i hele landet.

Hjerteflimmer for Voksne på Tour

Tajmer Booking & Management præsenterer: Hjerteflimmer for Voksne på tour!

Nu har du en enestående mulighed, for at være med når ’Hjerteflimmer for Voksne på Tour’ kommer rundt i hele landet. Din vært er som altid Sara Bro og med sig har hun parterapeut Jytte Vikkelsø.
Du får chancen for at stille dit helt eget personlige kærlighedsspørgsmål til Jytte og Sara – enten fra salen eller anonymt inden showet – det bliver nærmest, som om du selv er ugens gæst i din yndlingspodcast.

DR’s podcast ’Hjerteflimmer for Voksne’ er et spin-off af Sara Bros TV-program ’Hjerteflimmer’ fra 2006. Sara Bro er vært på podcasten og du kender hende fra en lang række af populære radio- og TV-programmer, heriblandt ”Sara & Monopolet”.
Jytte Vikkelsøe er parterapeut og har en Ph.d. i socialpsykologi, og står bag bestsellerbogen ’Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte’. Sammen danner de rammerne for ’Hjerteflimmer for Voksne’ som har en stadigt voksende lytterskare. Lytterne følger troligt med uge efter uge, når Sara og Jytte mødes med to kendte gæster, for at tale om kærlighed og stille spørgsmål fra deres eget liv.

Tourplan

(Afsluttet)

1 arrangementer

  1. Wednesday - 19:00 Få billetter

    Bremen Teater - København

    Hjerteflimmer for Voksne på Tour