Afsluttet

Jesper Juhl, Mark Le Févre og Kasper Gross "Comedy Nite'17"

af Kasper Gross, Jesper Juhl, Mark le Fêvre

Jesper Juhl, Mark Le Févre og Kasper Gross "Comedy Nite'17" - alle de bedste egenskaber fra stand-up verdenen.

Jesper Juhl, Mark Le Févre og Kasper Gross "Comedy Nite'17"

COMEDY NITE præsenterer Jesper Juhl, Kasper Gross og Mark Le Fêvre– 3 komikere, der udgør både det skøre, det finurlige, det knivskarpe og det vanvittigt sjove!

Mark Le Fêvre

Facebook-fænomenet Mark Le Fêvre har med sine sketches om ”Jyde-man” taget Danmark med storm. Han har allerede gjort sit indtog på den danske comedyscene og kan til september både opleves som opvarmer for Thomas Warberg på hans kommende Danmarksturné ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”, og som en af de nominerede til ”Årets Talent”-pris ved dette års Zulu Comedy Festival. Mark er sprængfyldt med humor, så når han først stiller sig på scenen, affyres et sandt artilleri af jokes, der hamrer eksplosivt ud over scenekanten.

 

Jesper Juhl:

Jesper Juhl har fungeret som jokemager på en større række satiriske produktioner, der bl.a. tæller DR3-programmerne ”Hykleriget” og ”Absurdistan” samt Kanal 5s ”5. Halvleg”, hvor han var på skærmen som yderst humoristisk holdkaptajn. På scenen griber Jesper fat i alt det, vi andre har for travlt til at lægge mærke til. Hans jokes rammer altid nøjagtigt plet – ligegyldigt om det er de underfundige, spørgende eller selvironiske af slagsen.

 

 

Kasper Gross:

Kasper Gross er en komiker, der kan få unikt og morsomt materiale ud af hvad som helst. Som opvarmer for Tobias Dybvad på hans landsdækkende turné ”Er det ikke dig fra Dybvad?” og som nomineret til Garmins Talentpris ved Zulu Comedy Festival 2014, har Kasper bevist, at han er en særdeles dygtig stand-up’er. På scenen mærkes hans talent, når Kasper med intellekt, humor og underspillet jysk levering, får publikum til at ligge flade af grin.