Et storslået Menneske

af Thomas Warberg

Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show ”Et storslået Menneske”.

Se alle comedyshows

Et storslået Menneske

Thomas Warberg er i 2021 klar med sit nye One-man show “Et storslået Menneske”, der denne gang stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

 

Thomas Warberg gik for et år siden til en optiker, fordi han troede at han var farveblind. Optikeren kunne berolige ham med, at det er han ikke, men at han opfattelse af farver måske er en smule begrænset. Piger lærer nemlig som børn typisk mange flere farver end drenge. Så hvor en trøje for drenge måske “bare” er blå, kan den for piger være alt fra lyseblå til lavendel. Med andre ord går halvdelen af verdens befolkning måske rundt og tror, at den viden de har er tilstrækkelig til at udtale sig, mens der findes så mange flere nuancer af sandheden…

 

Det oplever vi alle steder i hverdagen, i diskussioner og på sociale medier, hvor alle føler sig berettiget til at bekendtgøre deres holdninger, også selvom de ikke har kendskab til de dybereliggende fakta. Og var det så kun om farver, men ak nej. 

 

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”

 

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det  naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

 

“Et storslået Menneske” er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på “Thomas Warberg Comedy Tour ’14”  og “ Thomas Warberg Comedy Tour 16”, der begge blev plastret til med 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren “Perfektion, overskud, og andre lorteord”, som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år.

 

Warberg er også kendt fra TV-programmer som Stormester, Live fra Bremen og Klipfiskerne – sidstnævnte kan han igen opleves i på TV2 hele efteråret. Han beriger desuden det Københavnske kulturliv med sin egen “Warberg Comedy Club” der byder på egne shows og sceneplads til standuppens øvrige store navne flere gange ugentligt.  

 

Billetter til “Et storslået menneske” går i salg fra 19. august kl. 10.00. For billetter og tourplan se thomaswarberg.dk og tajmer.dk

Tourplan

14 arrangementer

 1. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Musikhuzet Bornholm - Rønne

  Et Storslået Menneske

 2. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Skive Theater - Skive

  Et Storslået Menneske

 3. Wednesday - 19:00 Få billetter

  Kino Den Blå Engel - Kalundborg

  Et Storslået Menneske

 4. Saturday - 19:00 Ledige billetter

  Bygningen - Køge

  Et Storslået Menneske

 5. Thursday - 19:00 Få billetter

  Musik- og Teaterhuset - Toftlund

  Et Storslået Menneske

 6. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Tønder Kulturhus - Tønder

  Et Storslået Menneske

 7. Saturday - 19:00 Udsolgt

  Hermans / TV-opt. - Aarhus

  Et Storslået Menneske

 8. Saturday - 21:30 Ekstra show

  Hermans / TV-opt. - Aarhus

  Et Storslået Menneske

 9. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Stars - Vordingborg

  Et Storslået Menneske

 10. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Grønnegades Kaserne - Næstved

  Et Storslået Menneske

 11. Saturday - 19:00 Ledige billetter

  Bastionen - Nyborg

  Et Storslået Menneske

 12. Thursday - 19:00 Ledige billetter

  Exercerhuset - Fredericia

  Et Storslået Menneske

 13. Wednesday - 19:00 Ledige billetter

  Kolding Teater - Kolding

  Et Storslået Menneske

 14. Friday - 19:00 Ledige billetter

  Roskilde Kongrescenter - Roskilde

  Et Storslået Menneske