Afsluttet

Bellevue Comedy Night

af Thomas Warberg, Mark le Fêvre, Ruben Søltoft

For første gang slår Bellevue Teatret dørene op til Bellevue Comedy Night!!

Download showet

Bellevue Comedy Night

For første gang slår Bellevue Teatret dørene op til Bellevue Comedy Night!! Det sker, når 3 af landets absolut dygtigste komikere indtager det smukke Bellevue Teater med to unikke og eksklusive shows den 2. og 3. juni 2021 kl. 20.00. Mød Thomas Warberg, Ruben Søltoft og Mark Le Fêvre, når de indtager en af landets absolut mest elegante og ikoniske venues!

Thomas Warberg
Thomas Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen, som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

I 2014 leverede Thomas sit første One-man show WARBERG COMEDY TOUR ’14 og allerede igen i 2016 turnerede han med det anmelderroste show WARBERG COMEDY TOUR ’16, som i den grad begejstrede publikum og anmeldere.

Thomas afsluttede sit seneste show ”Perfektion, Overskud & andre Lorteord” i december 2019. Han har, som ved de forrige shows, høstet udelukkende både 5 og 6 stjerner!

Ruben Søltoft
Ruben Søltoft er en af tidens mest populære og unikke komikere. Den charmerende nordjyde tog Danmark med storm, da han tonede frem som Olav i TV2 ZULU-hittet SJIT Happens. Siden er det dog først og fremmest live-succeser, som har båret multitalentet frem – og han er en efterspurgt herre.

I 2019 var Ruben næsten lige så travl, som han er sjov, da han både turnerede med sit enestående One-man show “Ting fra Min Mund”, som med 45.000 solgte billetter meldte udsolgt over hele landet, samtidig med at han spillede hovedrollen i den længe ventede “Terkel – The Motherfårking Musical”.

Mark Le Fêvre
Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches.

Mark har dog sidenhen primært koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl” som også landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019”. Med sublim komisk timing, mestrer han både TV og One-man shows til fulde, og nu er han en del af de to eksklusive shows, som du kan opleve til maj.

Tourplan

(Afsluttet)

2 arrangementer

  1. Wednesday - 20:00 Ledige billetter

    Bellevue Teatret - Klampenborg

    Bellevue Comedy Night

  2. Thursday - 20:00 Ledige billetter

    Bellevue Teatret - Klampenborg

    Bellevue Comedy Night