Christiane Vejlø

Virksomhedsejer I Digital analytiker I Rådgiver I Investor

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Christiane Vejlø:

Om Christiane Vejlø:

Christiane Vejlø er CEO i virksomheden Elektronista Media ApS og en af Danmarks førende eksperter indenfor digital transformation og forholdet mellem teknologi og mennesker.

Ønsker du at booke Christiane Vejlø til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Christiane Vejlø.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Christiane Vejlø

I sin rolle som mangeårig digital analytiker, rådgiver Vejlø erhvervslivet og regeringen i digital strategi, innovation og digital ansvarlighed og på konferencer i ind- og udland taler hun om den digitale fremtid og dens konsekvenser.

Kunder tæller blandt andet Statsministeriet, Erhvervsministeriet, NATO, Techfestival, Mobile World Congress, TDC, Lego, Microsoft og IT-Brancheforeningen.

Vejlø har i over 13 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på teknologi trends, digital adfærd, kommunikation og indhold på digitale platforme.

Christiane Vejlø engagerer sig yderligere som rådgiver og investor i early stage start ups, og hun er aktiv i forskellige advisory boards, bestyrelser og udvalg. Christiane er medlem af Regeringens Disruptionråd, medlem af dataetisk råd, tidligere formand for Regeringens Arbejdsgruppe for Dataetik og tidligere medlem af Erhvervsministeriets Disruption Taskforce.

Direktør og digital trendanalytiker Christiane Vejlø fungerer som moderator, vært og foredragsholder for ledelsesgrupper, bestyrelser, kommunikationsafdelinger, konferencer, gå-hjem- og netværksmøder samt for biblioteker og kommuner.

Book Christiane Vejlø her

Du kan engagere Christiane Vejlø ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Foredrag med Christiane Vejlø

 • Kan det betale sig at være god? Kan det ligefrem være en god forretning at fokusere på ansvarlig brug og håndtering af data og tech?
  Ja, siger Christiane Vejlø, der som digital trendanalytiker i 15 år har fulgt teknologibranchens gøren og laden i  både ind- og udland.

  I 2018 stod Vejlø i front som formand for regeringens ekspertgruppen om dataetik. Efter grundig research, møder, åbne datasaloner og internationale rejser stod det klart, at dataetik kan blive danske virksomheders nye konkurrencefordel. Der er masser af muligheder i data, hvis man bruger det målrettet og fornuftigt. Man taler om data, som det nye råstof, vi kan trække på, når vi skal udvikle nye innovative og smarte produkter, tjenester, services og forretninger til fordel for forbrugerne og samfundet. Det nye er, at vi har fået flere digitale muligheder for at indsamle, samkøre og analysere data, og med det følger også en del etiske udfordringer.
  Det er nemlig ikke alle virksomheder, eller stater for den sags skyld, som arbejder for brugerens og borgerens bedste.
  I foredraget Dataetik – øverst på dagsordenen, nederst på bundlinjen viser Vejlø, hvorfor dataetik bør stå øverst på alle virksomheders dagsorden for at skabe resultater nederst på virksomhedens bundlinje. 

 • Vejlø udvælger det som din virksomhed SKAL vide om forholdet mellem mennesker og ny teknologi.
  Den teknologiske udvikling som kommer til at ændre hele fundamentet for din virksomhed, for dig, for din familie og for vores samfund. Et foredrag om de digitale trends som påvirker vores liv, jobs, sundhed og relationer.
  I denne session vil I blive præsenteret for 5-8 af de seneste, afgørende teknologitrends og en stærk række af konkrete cases med fremadskuende brands og innovatører, som allerede trækker på disse trends. I sendes afsted med konkrete actions som I kan starte med allerede i morgen.

  Emner kan f.eks. være nye platforme, internet of things, kunstig intelligens, The Upgrade Society, Wearables, Future apps, digital sundhed, deleøkonomi, Fashiontech, Big data, 3D print, Selftracking, The Connected home/IoT, Digital retail, Future health, Social media og etik.

 • Hvordan tænker, handler og shopper den digitale bruger?

  Hør hvilke afgørende digitale trends din virksomhed SKAL kende for overhovedet at blive taget i betragtning, når den moderne bruger vælger brand, butik og likes. Bliv klogere på fremtidens serviceskrav, kundens bevægelser på de digitale platforme og se cases fra brands der har forstået, hvad der skal til. Det handler om et helt nyt samfund, hvor alt kan opgraderes. Men også hvor forbrugerne kræver digital ansvarlighed. Vinderne bliver dem der forstår balancen.

 • Hvad sker der med journalister, når tallene tydeligt viser at en stor del af artikelskrivningen kan overtages af kunstig intelligens? Hvad skal der til for at holde indholdsbrugeren fast, og hvordan bruger man data i medieforretningen uden at blive creepy?
  Foredraget guider til fremtiden for kommunikatører, journalister og medier. Undervejs afsløres det, hvordan du finder balancen, hvor du kan se dig selv i øjnene og samtidig få kliks på dit indhold.

  Christiane Vejlø forklarer hvorfor menneskelige egenskaber er mere vigtige end nogensinde, og hvordan du bruger netop dem til at holde dig væsentlig i mediefremtiden.

Book Christiane Vejlø

Send os en uforpligtende forespørgsel på Christiane Vejlø og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.