Send forespørgsel

Cecilie Beck

Cecilie Beck, der er kendt som vært på ”TV2 Nyhederne” er en dansk journalist og tidligere tilrettelægger på flere nyhedsprogrammer- og magasiner. Hun er kendt fra flere værtsroller – på bl.a. de to indsamlingsshows ”Knæk Cancer 2013” og ”HJÆLP NU!” i 2015.

Ønsker du at booke Cecilie Beck til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Cecilie Beck.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Cecilie Beck

Mangler du en kompetent og erfaren ordstyrer, der kan binde indslagene sammen og skabe den røde tråd til dit event? Eller måske en spændende og interessant foredragsholder? Cecilie Beck er en skarp og rutineret vært, der har mange års erfaring med at holde foredrag samt have overblik og skabe sammenhæng til events, på TV-programmer og meget andet.

Cecilie går ind for, at værts- og foredragsholderrollen skal tages seriøst og udføres professionelt – hvilket hun gør til punkt og prikke. Dertil gør hun en stor indsats for at give en afslappet, underholdende og uhøjtideligt performance, der skaber god, behagelig og hyggelig stemning til arrangementet.

Den skarpe journalist er nærværende og vedkommende og kan styre både debatter, konferencer eller andre arrangementer, der kræver en vært. Med humor og engagement giver hun publikum en unik og fængende oplevelse. Hun kan også engageres med foredragene ”Er arbejdet sundt?” og ”Dovenskab, der dræber”.

Cecilie Beck er kendt fra

– HJÆLP NU! (2015), DR1 og TV2

– TV2 Nyhederne (2004-nu), TV2

– Knæk Cancer (2013), TV2

– Praxis (2008-2010), TV2

– Dags Dato (2007), TV2

– Søndagsmagasinet (2006), DR

– TV2 005 – Året i ord og billeder (2005), TV2

– Deadline (2003), TV2

 

Book Cecilie Beck

Book Cecilie Beck som foredragsholder, ordstyrer eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

 

Endnu mere om Cecilie Beck

Cecilie Beck er fra Kalhave og uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1997. Hun har over 10 års erfaring som tilrettelægger og var med på holdet, der stod bag DR1-programmerne ”Søndagsmagasinet” fra 2004 og ”Rapporten” fra 1999 til 2002 samt DR2-programmerne ”Indefra” fra 2003 og ”Deadline” fra 2003.

Den dygtige journalist er de senere år dog også kendt fra sine værtsroller på skærmen, hvor det især er ”TV2 Nyhederne”, der har gjort hende til et velkendt ansigt i det danske mediebillede. Foruden ”TV2Nyhederne”, som hun har været en fast del af siden 2004, har hun også været at opleve som vært i programmerne ”Dags Dato” på TV2, ”Praxis”, som var et indslag i TV2 Nyhederne, ”Deadline” og tilbagebliksprogrammet ”TV2 005 – Året i ord og billeder”.