Send forespørgsel

Mads Christensen

Både som foredragsholder og konferencier giver Mads Christensen den som unik entertainer med stilsikre anekdoter og underholdende inputs. Mads er også en kendt og elsket radiostemme, da han siden 2009 har været en af de faste paneldeltagere i det prisvindende radioprogram ”Mads & Monopolet” på P3 og nu på P4.

Ønsker du at booke Mads Christensen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mads Christensen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mads Christensen

Mads Christensen er en både munter, tankevækkende og ikke mindst ekstremt fantastisk foredragsholder. Med Mads ved roret, får du med garanti et vanvittigt underholdende og udfordrende foredrag eller en provokerende peptalk. Lige nu er han aktiv med ”Et kursus i kundeforståelse” og ”Boost dit indre ego”. Mads målretter gerne foredraget til den enkelte virksomhed.

-”Mads var super og forhandlerne grinede big time og hyggede sig – og de fik vist også lidt at tænke over” – Opel Danmark A/S

-”Alt gik perfekt. Mads levede mere end op til forventningerne. Han gjorde det SÅ godt. Og det er altså en udfordring at få alle med i en så broget flok, som han skulle præstere overfor. Men det var ingen sag for ham – og alle havde det hylemorsomt og skamroste vores arrangement bagefter.” – Small Danish Hotels

Mads Christensen er kendt fra:

  • Mads & Monopolet (2009-nu), P3 og P4
  • Hjælp, min kone er skidesur (2015), DR2
  • Manual til mænd med sure koner (2009), DR Multimedie
  • Blærerøven vender tilbage (2007), Lindhardt & Ringhof
  • Blærerøv & Bjerrehus (2006), ArtPeople
  • Blærerøvens guide til moderne Etiquette (1999), Lindhardt & Ringhof
  • Den Store Blærerøv (1998), Lindhardt & Ringhof

 

Book Mads Christensen

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Mads. Book dit næste foredrag eller peptalk med Mads Christensen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Mads Christensen kan også engageres som konferencier eller vært samt på engelsk. Han målretter gerne foredraget til lige netop jeres event eller firma.

Læs mere om Mads her: http: madschristensen-book.dk