Send forespørgsel

Sofie Østergaard

Sofie Østergaard er kendt som den charmerende og alsidige TV-vært, der med garanti kan lave spas og løjer for alle aldre.

Ønsker du at booke Sofie Østergaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sofie Østergaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sofie Østergaard

Sofie Østergaard er et kendt ansigt fra TV, hvor hun har været vært på flere programmer for alle målgrupper. Sofie startede ud med at lave TV for de yngste på DR Ramasjang, DR Ultra og Melodi Grand Prix og har siden bevæget sig aldersmæssigt længere opad, og er blevet vært på “Guld i Købstæderne” og Danmarks Indsamlingen. Sofie har underholdt og været konferencier ved mange forskellige arrangementer, lige fra børnenes julefrokost til debat-moderator på Folkemødet.

Udover talentet som TV-vært, er Sofie Østergaard også danser og koreograf, og har danset professionelt i Tivoli, og tilmed underviser hun også unge som gamle i dans. Sofie kan derfor også bookes til danseworkshops, hvor alle aldersgrupper kan være med, og lære at danse som dem i Fortnite, lære de fedeste MGP moves eller lære de helt klassiske dansetrin. Sofie kan med garanti sætte gang i en fest og underholde både store og små.

Book Sofie Østergaard her

Du kan engagere Sofie Østergaard ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.