Sofie Østergaard

Vært I Konferencier I Foredragsholder

Om Sofie Østergaard:

 • Kan bookes på engelsk

Book Sofie Østergaard:

Om Sofie Østergaard:

Sofie Østergaard er bedst kendt som den charmerende og energiske børnevært fra DR Ultra og Ramasjang, hvor hun blandt andet har været vært på shows som MGP, Sommer Summarum og ’Sofies univers’. Udover børne-tv har Sofie også diverse andre værts- og TV-roller på CV’et. Sofie Østergaard har en stor interesse for økonomi og investeringer, og i den forbindelse er hun netop nu aktuel som vært på Radio4-programmet ‘Overskud’ der omhandler privatøkonomi. Ydermere har Sofie udgivet to bøger ‘Sparegrisanarkisten’ og ‘Kunsten at flytte hjemmefra uden at gå konkurs’.
Med et glimt i øjet og et stort overskud, vil Sofie være den perfekte konferencier, vært eller moderator til dit næste arrangement, hvor der måske er både børn og voksne i selskabet.

Ønsker du at booke Sofie Østergaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sofie Østergaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sofie Østergaard

For mange målgrupper er Sofie Østergaard et kendt ansigt fra TV. Sofie begyndte med at lave TV for de yngste på DR Ramasjang, DR Ultra og MGP, og har siden bevæget sig aldersmæssigt længere opad, blandt andet som vært på “Guld i Købstæderne” og Danmarks Indsamlingen. Sofie er den perfekte konferencier til mange forskellige arrangementer, lige fra firmajulefrokoster til debatmøder.

Med Sofie Østergaard er du sikret en professionel og underholdende vært, moderator eller konferencier, som formår at charme sig ind i alles hjerter, hvad end du er 7 eller 45 år. Sofies brede erfaring indenfor diverse TV-produktioner gør hende til et helt unikt indslag til netop dit arrangement.

Book Sofie Østergaard her

Du kan engagere Sofie Østergaard ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Foredrag med Sofie Østergaard

 • Sofie Østergaard har altid interesseret sig for økonomi. Da hendes teenageveninder købte dyre mærkevarer, købte Sofie en kasse med 50 par hvide tennisokker. Fordi det var en god forretning. Siden har Sofie omsat tennissok-forretningen til investeringer i hus og aktier.

  Med sprudlende energi, højt humør og masser af grin deler Sofie sine mange erfaringer med investering, aktier og opsparing – både de gode og de dårlige. Der vil være masser af fif og inspiration til, hvordan du får mere overskud, og hvordan du kan få selv den mindste økonomi til at hænge sammen.

  Penge og økonomi skal ikke være noget vi skjuler og undgår at tale om. I stedet skal vi dele vores erfaringer og viden, så flere kan få mod og lyst til at se deres økonomi i øjnene og få råd til at leve det liv, vi ønsker.

  Efter foredraget vil du få et forbedret forhold til din netbank (og sikkert også til din bankrådgiver), der vil være mindre sandsynlighed for, at du løber tør for penge sidst på måneden, og måske du endda vil få mod på og lyst til at investere.

Book Sofie Østergaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sofie Østergaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.