Send forespørgsel

Clement Kjersgaard

Som anerkendt studievært på ”Vi ses hos Clement” på DR2 er Clement Kjersgaard blevet en af de mest fremstående danske journalister – kendt fra sin hurtige og skarpe stil, som både politikere, skuespillere, musikere og alle andre interviewede skal være på vagt for.

Ønsker du at booke Clement Kjersgaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Clement Kjersgaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere. Han kendes fra værtsroller fra flere programmer, hvor han stiller spørgsmål, undersøger og skræller ind til benet, altid knivskarp og i hæsblæsende tempo, så det kun er de færreste, der kan følge med.

Med Clement som foredragsholder, sikres du en altid veloplagt, velresearchet herre, der har fuldstændig styr på sit stof. Det gælder om at være fuldt ud opmærksom, hvis du skal følge med, når en multitalentfuld formidler varmer op under publikum og uden tvivl giver alle noget, de kan få med hjem. Clement er en alsidig foredragsholder, der bl.a. kan tale om mange emner inden for politik, journalistik og meget mere. Clement kan også bookes som ordstyrer.

Clement Kjersgaard er kendt fra

  • Vi Ses Hos Clement (2014-2016), DR1 og DR2
  • Hos Clement (2012-2013), DR1
  • Clement Søndag (2011-2012), DR1
  • Debatten (2010-2016), DR2
  • RÆSON (2002-2018), udgiver af blad

Book Clement Kjersgaard

Du kan booke et foredrag med Clement Kjersgaard ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Clement kan også bookes som ordstyrer.

Endnu mere om Clement Kjersgaard

Som 16-årig blev Clement optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor hanlæste Filosofi, Politik og Økonomi.

Clement grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver. Har siden 2003 været studievært for DR på 12 tv-programserier samt diverse specials. Clement Kjersgaard blev udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist (2011), modtager af Publicistprisen (2011), vinder af en TV-Pris i kategorien “Årets Aktualitetsprogram” (for “Debatten”) 2011.