book signe molde

Signe Molde

Vært I Konferencier I Målrettede opgaver

Om Signe Molde:

  • Kan bookes som konferencier
  • Kan bookes til målrettede opgaver
  • Kan bookes som quizmaster
  • Kan bookes til online show

Book Signe Molde:

Om Signe Molde:

Hun er skarp, sjov, henrivende sød og benhård. Signe Molde er TV-vært, reporter, journalist og satiriker i en klasse helt for sig. Hun er kendt fra ”Quizzen med Signe Molde” på DR2, “ Signe Molde på Udebane“ og tidligere også fra ”Det Nye Talkshow” på DR1. Førstnævnte sikrede hende “DR’s Sprogpris”, TV-prisen for bedste kvindelige vært” og TV-prisen for “bedste satire/comedy show,” Signe er også optaget i det fine selskab i Kraks blå bog.

Ønsker du at booke Signe Molde til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Signe Molde.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Signe Molde

Den altid dygtige og charmerende TV-vært er især kendt for at være klar til at udfordre og afprøve grænser for at give publikum en unik oplevelse. Den skønne vært er ikke kun rap i replikken, men også en af Danmarks mest efterspurgte tv-værter på grund af sin enestående og lune humor og journalistiske professionalisme.

Hun er en garvet tv-vært og konferencier, der har lavet alt fra børneradio og ungdoms-tv til hårdtslående interviews og satire med statsministre og topledere.
Mangler du en veloplagt og velforberedt vært eller en moderator, der med varme og smil kan holde styr på indslagene?
Måske kunne du tænke dig at få skræddersyet ”Quizzen med Signe Molde” til dit eget event? Jeres quizspørgsmål til chefen eller afdelingslederen kan f.eks handle om stort og småt om firmaet. Alt serveret med Signes frækhed og charme!

Eller hvad med en omgang hard talk direkte med chefen? Signe kan slippe afsted med ALLE spørgsmål. Chefen bliver ristet og høj som lav bliver underholdt. Oveni får medarbejderne en reel mulighed for at få svar på de spørgsmål, de må have, for det er dem der sender spørgsmålene!

Det er ganske enkelt; Medarbejderne sender spørgsmål på mail. Signe interviewer medarbejdere og finder frem til spørgsmål, de ikke har haft lejlighed til at stille. Signe konfronterer ledelsen med dem til jeres event. Nogle er med afsender på, nogle er anonyme.
Signes tone er kærlig, humoristisk og direkte – Det lykkes altid på en meget underholdende måde at få et ærligt svar fra cheferne og ofte også en løsning på de udfordringer, medarbejderne påpeger – Selvfølgelig så det altid er sjovt for alle.

Signe kan bookes som konferencier eller ordstyrer og stiller også gerne op som skrap quizdommer.

Signe Molde er kendt fra

– Quizzen med Signe Molde (2013-2018), DR2
– Det Nye Talkshow (2009-2011), DR1
– Signe Molde på Udebane (2020-nu)
– Merry Christmas, Baby (2019), DR1 vært
– P3 guld (2019), vært
– DR’s Sprogpris (2017), vinder
– X Factor (2012-2013), DR1 vært

 

Book Signe Molde

Book Signe Molde som konferencier eller ordstyrer ved at udfylde forespørgsels-skemaet nedenfor. Signe kan også engageres som quizmaster.

 

Endnu mere om Signe Molde

Signe Molde har senest haft stor succes med DR2-programmet ”Quizzen med Signe Molde”, – som hun selv modtog adskillige priser for – “DR’s Sprogpris”, tv- priser mm. Indslag fra programmet er i dag udstillet på Museet for humor og satire.

Mest kendt er hun nok for sine satiriske indslag i ”Det nye Talkshow” med Anders Lund Madsen. Her blev hun bl.a. kendt for at forsøge at kramme Prins Joachim, at skamrose Anders Fogh Rasmussen til han blev helt rød i hovedet, og for – på sin helt egen flabede, men søde måde – at bede Statsminister Lars Løkke Rasmussen om at svare lidt sjovere på et spørgsmål om regeringens krise

Book Signe Molde

Send os en uforpligtende forespørgsel på Signe Molde og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.