book michael carøe

Michael Carøe

Sanger l Konferencier l Entertainment

Om Michael Carøe:

  • Kan bookes som konferencier
  • Kan bookes entertainment/musical

Book Michael Carøe:

Om Michael Carøe:

Michael Carøe kendes som skuespiller, entertainer, sanger, komiker, TV-vært, konferencier og ikke mindst crooner. Du kan selv opleve magien, når han spiller op til dans til netop dit arrangement.

Ønsker du at booke Michael Carøe til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Michael Carøe.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Michael Carøe

Michael Carøe tager et bredt udvalg med af de sange, der har gjort ham til Danmarks bedste crooner, og serverer dem med intensitet og stor musikalitet. Med nøgleord som engagement, nerve og lydhørhed, styrer Micahel Carøe festen i mål, og leverer en energisk og sjælefyldt oplevelse skræddersyet til jeres arrangement.

Om I er et større eller mindre selskab, om I ønsker et bigband eller et lille orkester, om det skal være Carøe alene eller med gæsteoptrædener – det er helt op til jer. Michael kan det hele og sørger for musik lige fra old school rock til swingende jazzrytmer til de seneste ørehængere. Lige meget hvad, er gæsterne sikret en helt særlig oplevelse. Publikum er velkomne til at komme med ønsker undervejs, og er på den måde med til at forme dette forrygende show.

Michael kan engageres sammen med Guldholdet, Bigbandet, Tivolis Bigband, orgelmusiker, pianist eller en gæstesolist som Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Lisa Nilsson eller en helt fjerde. Han kan også optræde alene og kombinere musikken med entertainment efter ønske.
Lad Michael Carøe bruge hele sit talent som MASTER OF CEREMONY, og gør brug af hans mangeårige erfaring med timing, underholdning og eventmaking.

 

Michael Carøe

– Klovn Forever (2015)

– Klovn The Movie (2010)

– Så det synger (2008), vært, TV2

– Mikkel og Guldkortet (2008), TV2

– Melodi Grand Prix (2000-2001), vært

– Morgenflimmer (1990), vært, Kanal 2

Book Michael Carøe

Book en koncert med Michael Carøe ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Michael kan også engageres som konferencier.

Endnu mere om Michael Carøe

Michael Carøe er uddannet skuespiller og fik sit gennembrud i komikertrioen “Plat”. Michael har spillet på Det Kongelige Teater og har desuden medvirket i opsætninger af “Macbeth” på Gladsaxe Teater og “Fiaskospiralen” på Dr. Dante.

I 1990 fik Michael sin debut som vært, da han var aktuel på “Morgenslimmer” på Kanal 2. Siden har han haft værtsroller ved adskillige store arrangementer – bl.a. Dansk Melodi Grand Prix i 2000 og 2001. Michael kendes også som den musikalske quizmaster i “Så Det Synger” fra 2008.

Michael har desuden medvirket i flere film som “Olesen Bandens Sidste Stik” (1998), “Sprængfarlig Bombe” (2006), “Klovn The Movie” (2010) og “Klovn Forever” (2015) – samt flere af Klovn-seriens afsnit. Julekalender-seere kan sikker også huske Michael fra TV2-serien “Mikkel og Guldkortet” fra 2008, hvor Carøe også sang soundtracket sammen med Paprika Steen.

Endelig er Michael Carøe en yderst brugt tegnefilmsdubber, og kan høres i både “Svaneprinsessen”, “Ice Age”, “Sinbad”, “Prinsessen og Frøen” med flere.

Book Michael Carøe

Send os en uforpligtende forespørgsel på Michael Carøe og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.