Maria Jencel

Konferencier I Foredragsholder

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Maria Jencel:

Om Maria Jencel:

Maria Jencel er journalist, forfatter og en af Danmarks mest populære podcastværter. Hun har været radiovært på P3, udenrigskorrespondent på Berlingske og er i dag selvstændig i 112-universet, der rummer nogle af landets mest succesfulde podcasts: 112 For Knuste Hjerter, 112 For Venskaber og 112 For Din Økonomi. Maria Jencel kan bookes både til foredrag og som konferencier til diverse arrangementer.

Ønsker du at booke Maria Jencel til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Maria Jencel.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Maria Jencel

For mange målgrupper er Maria Jencel et kendt ansigt fra TV. Maria startede sin karriere som journalist, forfatter og podcastvært og har medvirket i flere ungdomsprogrammer og nyhedsudsendelser. Med sin dygtighed og karisma har hun formået at etablere sig som en betroet og elsket personlighed på skærmen.

Med Maria Jencel er I sikret en professionel og engagerende moderater, konferencier eller foredragsholder som formår at charmere sig ind i alles hjerter, uanset alder. Marias omfattende erfaring inden for tv-produktioner og live-events gør hende til et unikt og værdifuldt indslag til en bred vifte af arrangementer. Hendes evne til at tilpasse sig forskellige publikum og situationer sikrer, at alle deltagere får en mindeværdig oplevelse.

Book Maria Jencel til dit næste arrangement og oplev hendes evne til at skabe en dynamisk og inspirerende atmosfære, der efterlader et varigt indtryk hos alle deltagere.

Book Maria Jencel her

Du kan engagere Maria Jencel ved at benytte dig af forespørgselsskemaet eller ringe til os.

Foredrag med Maria Jencel

  • En rejse ind i hjertesorgens DNA. Bag kulisserne på den populære podcast '112 For Knuste Hjerter' udforsker Maria hjertesorgens fire faser og deler sin egen rørende historie. Lær, hvordan vi kan hjælpe os selv og hinanden med at hele fra den mest universelle form for sorg, og komme stærkere ud på den anden side.

  • Dyk ned i venskabets DNA sammen med Ida Sophia og Maria Jencel i deres populære podcast. Oplev, hvordan venskaber på arbejdspladsen og under uddannelsen former vores liv på godt og ondt, og få indsigt i, hvordan man navigerer i disse relationer. Hør deres personlige historier og deltag i løsningen af venskabsdilemmaer fra publikum i en engagerende talk.

  • Få din økonomiske førstehjælp med podcastvært Maria Jencel og økonomisk ekspert og formuerådgiver Helle Snedker. Sammen tackler de konkrete økonomiske dilemmaer fra publikum og deler Marias rejse fra pengeangst til økonomisk mester. Lær, hvordan du kan få dine penge til at vokse, realisere dine drømme og opnå økonomisk frihed. Deltag i en aften fyldt med praktiske råd, der kan forvandle din økonomiske fremtid.

Book Maria Jencel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Maria Jencel og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.