Send forespørgsel

Johannes Langkilde

Johannes Langkilde kendes som udlandskorrespondent og fast ansigt på TV2-Nyhederne. Den begavede og skarpe vært kan også bookes som foredragsholder eller konferencier.

Ønsker du at booke Johannes Langkilde til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Johannes Langkilde.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Johannes Langkilde

I 2006 blev Johannes Langkilde Danmarks yngste nyhedsvært – en både dygtig og professionel én af slagsen. Johannes er vant til at være på og skulle formidle et budskab, så det ikke kun er til at forstå, men også interessant og spændende at høre på. Johannes har flere års erfaring foran skærmen, så scenevanthed er bestemt en af hans største forcer. Derudover er han med charme og et smil på læben en oplagt foredragsholder til dig, der gerne vil blive klogere på hverdagen på en nyhedsredaktion.

Johannes Langkilde er lige nu aktuel med foredraget “Bag skærmen”. Derudover har Johannes i flere år fungeret som ordstyrer og moderator på politiske debatter, konferencer og lignende, og kan også bookes som sådan.

Johannes Langkilde er kendt fra

– USA-korrespondent (2013-nu), DR

– Årets mandlige TV-vært (2010), læserafstemning Billedbladet

– Årets TV-talent (2007), TV-Festival

– TV2 Nyhederne (2004-2013), TV2

– Vært ved diverse royale begivenheder, debatprogrammer m.m.

Book Johannes Langkilde

Book et foredrag med Johannes Langkilde ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Johannes kan også engageres om vært eller moderator.

Endnu mere om Johannes Langkilde

Johannes Langkilde startede som nyuddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2004, hvor han gjorde debut på TV2 Odense. Blot to år efter blev Johannes ansat på TV2 Nyhederne i København, og han blev dermed Danmarks yngste nyhedsvært. Hans selvsikkerhed, formidling og professionelle håndtering har dog indvundet ham to priser som “Årets TV-talent” ved TV-Festivalen 2007 og igen tre år senere som “Årets mandlige TV-vært” – kåret af Billedbladets læsere.

Johannes er bosat i Washington, USA, med sin familie, hvor han fungerer som USA-korrespondent for DR.

Før Johannes gjorde sin entre som journalist, havde han prøvet lidt af hvert i forhold til sin uddannelse. I 1996-1997 studerede han jazz på IMFP i Salon-de-Provence i sydfrankrig, og i efterfølgende tre år afprøvede han Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet, samt statskundskab ved Aarhus Universitet.