book johannes langkilde

Johannes Langkilde

Foredragsholder I TV-vært I Konferencier I Udlandskorrespondent

Om Johannes Langkilde:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Johannes Langkilde:

Om Johannes Langkilde:

Johannes Langkilde kendes som udlandskorrespondent og fast ansigt på DR. Den begavede og skarpe vært kan også bookes som foredragsholder eller konferencier.

Ønsker du at booke Johannes Langkilde til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Johannes Langkilde.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Johannes Langkilde

I 2006 blev Johannes Langkilde Danmarks yngste nyhedsvært – en både dygtig og professionel én af slagsen. Johannes er vant til at være på og skulle formidle et budskab, så det ikke kun er til at forstå, men også interessant og spændende at høre på. Johannes har flere års erfaring foran skærmen, så scenevanthed er bestemt en af hans største forcer. Derudover er han med charme og et smil på læben en oplagt foredragsholder til dig, der gerne vil blive klogere på hverdagen på en nyhedsredaktion.

Johannes Langkilde er lige nu aktuel med foredraget “Bag skærmen”. Derudover har Johannes i flere år fungeret som ordstyrer og moderator på politiske debatter, konferencer og lignende, og kan også bookes som sådan.

Johannes Langkilde er kendt fra

– USA-korrespondent (2013-nu), DR

– Årets mandlige TV-vært (2010), læserafstemning Billedbladet

– Årets TV-talent (2007), TV-Festival

– TV2 Nyhederne (2004-2013), TV2

– Vært ved diverse royale begivenheder, debatprogrammer m.m.

Book Johannes Langkilde

Book et foredrag med Johannes Langkilde ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Johannes kan også engageres om vært eller moderator.

Endnu mere om Johannes Langkilde

Johannes Langkilde startede som nyuddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2004, hvor han gjorde debut på TV2 Odense. Blot to år efter blev Johannes ansat på TV2 Nyhederne i København, og han blev dermed Danmarks yngste nyhedsvært. Hans selvsikkerhed, formidling og professionelle håndtering har dog indvundet ham to priser som “Årets TV-talent” og som “Årets mandlige TV-vært” – kåret af Billedbladets læsere.

Johannes har været bosat i Washington, USA, med sin familie i forbindelse med sit arbejde som USA-korrespondent for DR.

Før Johannes gjorde sin entre som journalist, havde han prøvet lidt af hvert i forhold til sin uddannelse. I 1996-1997 studerede han jazz på IMFP i Salon-de-Provence i sydfrankrig, og i efterfølgende tre år afprøvede han Film- og Medievidenskab på Københavns Universitet, samt statskundskab ved Aarhus Universitet.

Foredrag med Johannes Langkilde

 • Hvem sidder der bag skærmen? Hvorfor sidder han der overhovedet, og hvorfor gør han, som han gør?

  Johannes Langkilde fortæller om det daglige arbejde på Danmarks mest sete nyheder og forklarer, hvorfor en udsendelse ser ud, som den gør. Johannes viser løbende eksempler på vellykkede og mindre vellykkede situationer, og han fortæller om den daglige stræben efter hele tiden at udvikle sig og blive bedre.

  Johannes Langkilde lægger op til en fordomsfri og kritisk debat om presseetik og om fairness i en hektisk og skarp kamp om at være først, størst og bedst som nyhedsmedie i Danmark.

 • Som bosat i USA, kan man ikke undgå at høre til præsident Donald Trump. I foredraget gør Johannes publikum klogere på, hvilken betydning den nye præsident, Donald Trump, er for en person, samt hvilke fordele og ulemper det har for resten er verdenen.

 • Johannes landede i USA, da den tidligere præsident Barack Obama var på pinden. Nu har han forladt USA, som er blevet forandret, efter den nye præsident Donald Trump er kommet på pinden. Johannes tager publikum med på en rejse gennem de 4 sidste år, hvor det gik fra en demokratisk præsident til republikansk præsident.

Book Johannes Langkilde

Send os en uforpligtende forespørgsel på Johannes Langkilde og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.