Send forespørgsel

Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen er kendt og elsket for hendes utal af værtsroller og som et fast ansigt i det danske mediebillede. TV-seerne kan opleve Line i TV2 Lorry, men derudover også med selvbiografien ”Bag Skærmen” fra 2011.

Ønsker du at booke Line Baun Danielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Line Baun Danielsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen er en fast del af fjernsynsprogrammet og har været det i mange år som vært for bl.a. fra TV2 Sporten, TV2 Nyhederne, ”Sporløs” på DR1, TV2 Lorry samt ikke mindst som morgenvært på “Go’ morgen Danmark” på TV2. Hun er anerkendt og vellidt af alle aldersgrupper og kan derfor trænge igennem – også som foredragsholder – ved flere slags arrangementer.

Line har mange års erfaring som journalist foran skærmen, og det er disse, hun trækker på, når hun i munter stil tilbyder foredragene ”20 år på skærmen”, ”Frankrig – en evig forelskelse” og ”At være på – high performance hver dag”. Med glimt i øjet og store smil, vil Danmarks mest charmerende Line Baun også være det oplagte valg som ordstyrer og konferencier, hvis succesen skal være sikker.

Line Baun Danielsen er kendt fra

  • TV 2 Lorry (2011-2016), TV 2, vært
  • Bag skærmen (2011), Rosinante & Co
  • Go’ Morgen Danmark (2006-2008), TV 2, vært
  • Sporløs (2004-2006), DR1, vært
  • TV3 Sporten (2001-2004), TV3, vært
  • TV 2 Danmark (1988-1996), TV 2, vært

Book Line Baun Danielsen

Book et foredrag med Line Baun Danielsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Line Baun Danielsen kan også engageres som vært, konferencier eller ordstyrer.