Line Baun Danielsen

TV- vært l Foredragsholder l Konferencier l Ordstyrer

Om Line Baun Danielsen:

 • Kan bookes som konferencier

Book Line Baun Danielsen:

Om Line Baun Danielsen:

Line Baun Danielsen er kendt og elsket for hendes utal af værtsroller og som et fast ansigt i det danske mediebillede. Line er aktuel med sin egen blog, hvor hun blogger alt fra karriereliv til familieliv. Line er stifter af “LBD Kommunikation”, som tilbyder medietræning indenfor erhvervslivet og aktuelle foredrag om at være på, og hvordan det hele er bag skærmen.

Ønsker du at booke Line Baun Danielsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Line Baun Danielsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen er en fast del af fjernsynsprogrammet og har været det i mange år som vært for bl.a. fra TV2 Sporten, TV2 Nyhederne, ”Sporløs” på DR1, TV2 Lorry samt ikke mindst som morgenvært på “Go’ morgen Danmark” på TV2. Hun er anerkendt og vellidt af alle aldersgrupper og kan derfor trænge igennem – også som foredragsholder – ved flere slags arrangementer.

Line har mange års erfaring som journalist foran skærmen, og det er disse, hun trækker på, når hun i munter stil tilbyder blandt andet foredragene ”20 år på skærmen” og ”At være på – high performance hver dag”. Med glimt i øjet og store smil, vil Danmarks mest charmerende Line Baun også være det oplagte valg som ordstyrer og konferencier, hvis succesen skal være sikker.

Line Baun Danielsen er kendt fra

 • TV 2 Lorry (2011-2016), TV 2, vært
 • LBD Kommunikation (stiftet i 2009), kommunikationsvirksomhed
 • Bag skærmen (2011), Rosinante & Co
 • Go’ Morgen Danmark (2006-2008), TV 2, vært
 • Sporløs (2004-2006), DR1, vært
 • TV3 Sporten (2001-2004), TV3, vært
 • TV 2 Danmark (1988-1996), TV 2, vært

Book Line Baun Danielsen

Book et foredrag med Line Baun Danielsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Line Baun Danielsen kan også engageres som vært, konferencier eller ordstyrer.

Foredrag med Line Baun Danielsen

 • Et foredrag om hvordan man rejser sig efter stress og tager styringen i sit liv. Foredraget tager afsæt i min egen historie. Jeg gik ned med stress i foråret 2016 og vendte aldrig tilbage til mit TV-job.

  Min sygemelding betød, at jeg måtte tage mit liv og arbejdsliv på til revision, og jeg valgte til slut at gå nye veje. Det valg har jeg ikke fortrudt. Men det var angstprovokerende beslutning at sige farvel til det trygge arbejdsliv og til min identitet som TV-vært.

  Hør Line Baun Danielsens helt personlige historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.

 • Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved allerførste øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst – særligt når vi er på job.

  Hvor meget betyder udseende, fremtoning og opførsel i vores møde andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det?

  Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af briller, tøj, make-up, hår, hvor lidt eller hvor meget vi smiler, kropssprog – til de ord, der kommer ud af vores mund.

 • Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed.

  Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.

  I ”Kommunikér så det forstås” gennemgår jeg bl.a. de 10 kommunikationsbud og giver tilhørerne en powertalk om, hvordan man former og formidler sine budskaber. Og ikke mindst hvordan man arbejder konstruktivt sammen med journalister/medier.

 • Line Baun Danielsen har i mere end 20 år formidlet sport, nyheder, debat og underholdning til de danske TV-seere på TV2, TV3 og DR. Hun sad i ruden, da TV2 sendte sin allerførste Nyhedsudsendelse fra studiet i Odense den 1. oktober 1988. TV2 forandrede danskernes TV-verden for altid. Danskerne kom for alvor på fornavn med TV-værterne, og grænserne for hvad TV kan – og hvad folk stiller op til - er støt, men sikkert rykket år for år.

  Hør om et vildt, sjovt, turbulent og udfordrende liv i en TV-branche i konstant udvikling. Et personligt foredrag med billeder, anekdoter og holdninger. Line kommer bl.a. ind på arbejdet på TV2 Sporten, Tour de France, OL, ”Mors Hammer”, ”Linen Ud”, ”Sporløs” og ”Go’ Morgen Danmark”.

 • Hvordan sætter man sig selv op til at være på, performe og udstråle energi, når deadline trænger sig på eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større mængde?

  De fleste mennesker skal dagligt performe på jobbet og i det private liv. Vi stiller krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv.

  – Hvordan sætter man sig op til at præstere det bedste hver dag uden at falde om af stress? – Findes der en på-knap… En metode, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?

  – Hvordan styrer man sin nervøsitet og bruger den konstruktivt?– Hvordan kan man blive bedre til at planlægge sig til high performance.Med udgangspunkt i sin lange karriere i TV-branchen (og 15 år som ishockeyspiller med 33 landskampe) videregiver Line Baun Danielsen sine personlige erfaringer med high performance i et stressfelt med hyppige deadlines, store TV-events, følsomme TV-programmer, og kontant afregning med seermålinger og TV-anmeldere.Foredraget tager også tilhørerne med bag kameraet helt op til deadline og beskriver f.eks., hvordan stemningen var 10 sekunder før Det kongelige bryllup, Operaåbningen og andre store medieevents.

Book Line Baun Danielsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Line Baun Danielsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.