Sanne Søndergaard

Komiker I Foredragsholder I Journalist I Forfatter

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Sanne Søndergaard:

Om Sanne Søndergaard:

Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor. Sanne lægger ikke fingre imellem, når hun tager livtag med emner som køn, kropsidealer, teenagehormoner og kvindelighed.

Sanne Søndergaard er ikke bange for at spidde magthaverne, men hun sparker ikke nedad. Hun vil ikke bruge humoren i mobningens tjeneste. Tværtimod! Hun vil bruge den til at forene os. For Sannes humor tager nemlig udgangspunkt i, at vi skal være bedre til at forstå hinanden – mænd og kvinder, sorte og hvide, unge og gamle. Hendes jokes gør simpelthen op med alt det, vi forventer af hinanden – og af os selv.

Ønsker du at booke Sanne Søndergaard til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Sanne Søndergaard.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard kan skrive mere end bare komiker på CV’et. Hun er også journalist, foredragsholder og forfatter af blandt andet selvbiografien “Solo – med mit køn på slæb” og ungdomsromanen “Kære Dødsbog“. Desuden er hun hyppigt gæst på TV og i radioen og har været klummeskribent ved flere magasiner og dagblade.

Sanne Søndergaard er kvinden bag tre succesfulde one-woman shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer – emner, som Sanne har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed “#MeToo”.

Sanne Søndergaard, er det ikke hende fra?

 • Kontroltaber (2019), one-woman show
 • Sindssyg Kælling (2017), one-woman show
 • Solo: Med mit køn på slæb (2015), Gads forlag, bog
 • Kvinde? (2015), one-woman show
 • Debut (2014), Gyldendal, bog
 • Mandehader? (2013), one-woman show
 • Hell man (2012), Gyldendal, bog
 • Proforma (2011), Gyldendal, bog
 • Kære dødsbog (2008), Gyldendal, bog

 

Anmelderne skriver om Sanne Søndergaard:

“Lår-klaskende morsom samt både begavet og bramfri.” – Politiken

“Sanne Søndergaards “funny bones” er tydelige.” – Berlingske

”Aldeles enestående og helt på linje med udenlandske kolleger som Sarah Silverman og Chelsea Handler.” – Politiken

”En del af topklassen i Søndergaards shows er den eminente balance mellem standup og debat.” – Magasinet KBH

”Der er ikke et øje tørt, når Sanne folder sin intelligente humor ud.” – Ungt teaterblod

“Sanne Søndergaard affyrer femi-humoristiske fordomme, så man nærmest græder af grin.” – Politiken

 

Book Sanne Søndergaard her

Du kan hyre Sanne Søndergaard ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Foredrag med Sanne Søndergaard

 • Sanne Søndergaard fortæller ærligt og humoristisk om at vokse op som pige i en verden, hvor piger og drenge er to meget forskellige størrelser. Og hvor det at være dreng er meget sjovere end at være pige.Ja, selv når man endelig slipper for at være en lille pige, som andre vil bestemme over, og bliver en voksen kvinde, så vil andre stadig bestemme, hvordan man skal opføre sig. Bare fordi… hunkøn.
  Sanne Søndergaard er kendt som Danmarks eneste feministiske komiker. I sine shows sætter hun ofte fokus på de begrænsninger, som både kvinder og mænd oplever på grund af deres køn.I dette foredrag går Sanne dog bagom vittighederne og fortæller mere dybdegående om de oplevelser, der har inspireret hendes comedy og kønspolitiske engagement.
 • Hvad sker der egentlig i hovedet på din teenager? Og i kroppen? Hvornår har du sidst haft en fortrolig snak med ham eller hende? Om de tanker, teenagere tumler med: fra ensomhed og angst til kærlighed og sex?Teenagere møder alting for første gang: De store følelser – fra forelskelse og sex til depression og vrede – og tankerne om liv og død, om hvad man skal bruge det hele til, og hvem man er. Og de tror alle sammen, at kun de selv har det sådan.
  Som voksen i teenagerens kølvand kan man ikke gøre meget andet, end at forsøge ikke at blive suget med ned i dybet af de mørke følelser. Man skal holde sig roligt oven vande og forsøge at støtte – samtidig med, at man selv er genstand for de værste angreb.Foredraget henvender sig til forældre og voksne, der arbejder professionelt med unge.
 • Føler du dig udenfor på dit arbejde? Er dine kolleger mindre kollegiale, end de kunne være? Er du træt af sladder og dårlig stemning i kantinen?Så gør noget ved problemet: Bliv bedre til at mobbe dine kolleger og send de ubehagelige følelser videre til en anden!I Voksenmobning for let øvede lærer du, hvordan det sociale spil foregår på arbejdspladsen, så selv den med de tykkeste briller kan blive ham, alle vil være ven med.
  Alt sammen ved brug af enkle virkemidler som Det Falske Rygte og Pludselig Tavshed ved Kaffemaskinen.Et bidende ironisk og humoristisk foredrag om mobning på arbejdspladsen – et problem, mange virksomheder kæmper med.For når det kommer til de sociale spilleregler, så befinder vi os stadig i skolegården, hvor de store og de mange dominerer, og Tykke Tove er der ingen, der vil lege med.Advarsel: Foredraget kan føre til bedre arbejdsmiljø.
 • Et tanke- og lattervækkende foredrag for teenagere – og deres forældreOm ensomhed og angst. Om mobning og om at tage kampen op i stedet for at give op. Om alt det, de voksne ikke forstår, fordi de har glemt, hvordan det var. Om at tage livet alvorligt, selvom det ofte er til grin. Og om at føle sig helt forkert, selvom man faktisk er helt normal.
  Fuck normal er et foredrag med dybde og humor om at være teenager og mærke livet sådan rigtigt for første gang.Der er ingen tuttenuttede førstegangsforelskelser og hvad-vil-du-være-når-du-bliver-stor-emner i dette foredrag. I stedet er der fokus på fortvivlelse og forelskelser, på det sociale spil i ungdomsårene; klikedannelse, mobning og ensomhed. Og på de helt normale alt for store, alt for mange følelser, som man slet ikke kan styre.Fra 13 år.

Book Sanne Søndergaard

Send os en uforpligtende forespørgsel på Sanne Søndergaard og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.