Send forespørgsel

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz er en af de stemmer, vi alle slutter aftenen af med, når han i TV2 Nyhederne – og tidligere TV-Avisen – fortæller os om alt det aktuelle stof, der er sket. Siden 2010 har vi kunnet opleve Jesper som korrespondent i Washington D.C., USA.

Ønsker du at booke Jesper Steinmetz til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jesper Steinmetz.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz har været en af Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelserne kl. 19 og 22, hvor han har stor erfaring i skarpe interviews og levende debatter. Af samme årsag er Jesper kåret til den bedste mandlige TV-vært i Danmark 2007 på den store TV-festival samt også i 2009 som året TV-vært.

Jesper holder foredrag om journalistik, og hvordan det er, når man går fra at være reporter på en avis, til at være TV-vært på TV2. Jesper er ofte ordstyrer og konferencier ved større arrangementer og konferencer både for virksomheder og organisationer, der ønsker en journalistisk styring af programmet. Jesper er både skarp og underholdende. Lige nu tilbyder han foredragene “Come on, America – bag kulisserne hos korrespondenten” og “Sådan bliver Nyhederne til”.

Jesper Steinmetz er kendt fra

  • TV 2 Nyhederne (2010), korrespondent
  • Nytårskavalkade, TV2 Nyhederne, vært
  • Synspunkt, DR, vært
  • TV2 Nyhederne (2001)

Book Jesper Steinmetz

Book et foredrag med Jesper Steinmetz ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jesper kan også engageres som konferencier eller ordstyrer.

Endnu mere om Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz’ karriere som journalist, startede som politisk reporter på JyllandsPosten, derefter på TV-Avisens Christiansborg-redaktion, og siden 2001 har han været på TV2 Nyhederne. I 2010 blev Jesper TV2 Nyhedernes korrespondent i Washington D.C., USA.