Jesper Steinmetz

TV-vært l Foredragsholder l Konferencier l Ordstyrer

Om Jesper Steinmetz:

 • Kan bookes som konferencier

Book Jesper Steinmetz:

Om Jesper Steinmetz:

Jesper Steinmetz er en af de stemmer, vi alle slutter aftenen af med, når han i TV2 Nyhederne – og tidligere TV-Avisen – fortæller os om alt det aktuelle stof, der er sket. Og netop nu oplever vi Jesper som korrespondent i Washington D.C., USA.

Ønsker du at booke Jesper Steinmetz til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jesper Steinmetz.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke foredrag med Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz har været en af Nyhedernes faste studieværter på aftenudsendelserne kl. 19 og 22, hvor han har stor erfaring i skarpe interviews og levende debatter. Af samme årsag er Jesper kåret til den bedste mandlige TV-vært i Danmark 2007 på den store TV-festival samt også i 2009 som året TV-vært.

Jesper holder foredrag om journalistik, og hvordan det er, når man går fra at være reporter på en avis, til at være TV-vært på TV2. Jesper er ofte ordstyrer og konferencier ved større arrangementer og konferencer både for virksomheder og organisationer, der ønsker en journalistisk styring af programmet. Jesper er både skarp og underholdende. Lige nu tilbyder han foredragene “Come on, America – bag kulisserne hos korrespondenten” og “Sådan bliver Nyhederne til”.

Jesper Steinmetz er kendt fra

 • På farten (2019), foredrag
 • Et år med Trump (2018), foredrag
 • TV 2 Nyhederne (2010-nu), korrespondent
 • Nytårskavalkade, TV2 Nyhederne, vært
 • Synspunkt, DR, vært
 • TV2 Nyhederne (2001)

Book Jesper Steinmetz

Book et foredrag med Jesper Steinmetz ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Jesper kan også engageres som konferencier eller ordstyrer.

Endnu mere om Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz’ karriere som journalist, startede som politisk reporter på JyllandsPosten, derefter på TV-Avisens Christiansborg-redaktion, og siden 2001 har han været på TV2 Nyhederne. I 2010 blev Jesper TV2 Nyhedernes korrespondent i Washington D.C., USA.

Foredrag med Jesper Steinmetz

 • Jesper Steinmetz fortæller om livet som korrespondent i USA og viser eksempler på, hvad der foregår bag kulisserne, når kameraet er slukket. Jesper Steinmetz rejser USA tyndt for at rapportere om amerikanernes liv, og i dette foredrag kan du tage med Steinmetz i Det Hvide Hus, til Oscar-uddeling, til den orkan-smadrede by, til huset med den fattige familie, der huser en morder, til Chile og redningen af 33 indespærrede minearbejdere, til Michael Jackson-retssagen og til valgmøde med præsidentkandidaterne.

  Hør korrespondentens vurdering af, hvorfor USA er i krise – og hvad der er sket med landet i de år, Barack Obama har været præsident.

 • Jesper Steinmetz beskriver en arbejdsdag bag kulisserne på en nyhedsstation – set med studieværtens øjne. Det hele krydres med eksempler fra TV – også når det går galt.

   

 • Gennem sit job har Jesper Steinmetz mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende.

  TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag, hvorfor de valgte Trump til deres præsident, og hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

 • Jesper Steinmetz har et indgående kendskab til amerikanerne, og til hvordan det kan være, at de valgte en mand som Donald Trump til at sidde på landets mest magtfulde post. Gennem sit job har Steinmetz mødt Donald Trump ved fire forskellige lejligheder. Nogle gange er det gået bedre end andre! For, som Steinmetz har oplevet på egen krop, kan Trump både være brutal og imødekommende.

  TV2s USA-korrespondent har gennem sine næsten ugentlige reportagerejser mødt amerikanere – høj som lav – og fortæller i dette personlige foredrag om livet som korrespondent, om valget af Trump til præsident og om hvad det gør ved USA, at han nu leder landet.

  Kom og få et unikt indblik i den amerikanske situation sammen med én af Danmarks dygtigste korrespondenter, og hør om et ekstraordinært år – et år med Trump.

Book Jesper Steinmetz

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jesper Steinmetz og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.