Send forespørgsel

Cecilie Frøkjær

I 20 år har danskerne kunnet begynde eller afslutte dagen med den skønne Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i ”Go´morgen”- eller ”Go´ aften Danmark.” Den charmerende vært kunne opleves på skærmen som vært ved nytårsshowet ”TV 2016”, men er også aktuel med spændende foredrag – bl.a. ”Frøkjær og Fruen” i selskab med Lise Nørgaard.

Ønsker du at booke Cecilie Frøkjær til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Cecilie Frøkjær.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Cecilie Frøkjær

5 år i træk blev skønne og herlige Cecilie Frøkjær kåret som ”Årets TV-værtinde” af de 4 største TV-kanaler i landet – og dét er med god grund. Cecilie, der de seneste 20 år har været en af landets mest fremtrædende TV-værter, er efterhånden blevet som en grundsøjle i dansk talkshows-TV. Med stor professionalitet, en skarp hjerne og et smil på læben har Cecilie for længst markeret sig som en af vores helt store mediepersonligheder herhjemme. Man kan ikke sige ”Go’ Aften”- eller ”Go’ Morgen, Danmark”, uden at sige Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær har med sine mange års indblik i forskellige mennesker og deres historie, opnået en fantastisk menneskeforståelse, der gør hende oplagt som foredragsholder, konferencier eller vært. Cecilie er lige nu aktiv med foredragene: “Frøkjær og Fruen” sammen med Lise Nørgaard samt ”Tusindvis af mennesker”.

 • “Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede” – Lene Fribo, FOF Djursland
 • ”Foredraget var relevant og underholdende, og både mænd og kvinder gav udtryk for, at det var meget interessant. Cecilie Frøkjærs lune og humor, som vi kender fra tv-skærmen, skinnede også tydeligt igennem ved foredraget […]. Hendes uhøjtidelighed, som især fremgik gennem nogle billedvalg under foredraget, var med til at skabe en afslappet og morsom stemning. […] I forlængelse heraf giver jeg mine bedste anbefalinger til andre, som skulle ønske et foredrag med Cecilie Frøkjær” – Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres & Kultur Center
 • Vi havde den store fornøjelse at booke Cecilie til vores arrangement ”En duft af kvinde” i oktober 2016. Vores forventninger blev til fulde indfriet, med en veloplagt og sjov Cecilie der delte ud af hendes oplevelser og historier, hun har fra hendes mange års virke som journalist og tv-vært. Der blev bragt emner op som både var humoristiske og som på samme tid gav stof til eftertanke. Cecilies personlighed og formidable evne til at underholde var en stor succes, og vi gik fra arrangementet med Cecilies ord om, at ”husk at leve og nyde livet og vær tro mod dig selv”. 400 kvinder vil gerne tusind tak for en fantastisk aften.
  Rachelle Enemark Bech – arrangør ”En duft af kvinde”, Aabenraa

Cecilie Frøkjær er kendt fra:

 • TV 2016 (2016), Tv2, nytårsshow, vært
 • Cecilies Bogshow (2015), TV2 Charlie
 • Fast vært på TV2 Charlies Hjertegalla
 • Go’ Aften Danmark (2010-2016), TV2
 • Fruen kommer i dag (2010), interview med Lise Nørgaard, Gyldendal
 • Årets Kvindelige TV-vært (2007-2008), Billedbladet
 • Lys i Livet (2005), interview med Jane Aamund, People’s Press
 • Årets TV-værtinde (2004-2008), TV-Prisen
 • Go’ Morgen Danmark (1996-2009), TV2

 

Book Cecilie Frøkjær

Book dit næste foredrag med Cecilie Frøkjær ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Cecilie Frøkjær kan også engageres som konferencier eller vært.

 

Endnu mere om Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær er en af tidens mest populære TV-værter med tidligere fast rolle i ”Go’ Morgen”- og ”Go’ Aften Danmark” samt med værtsroller på indsamlingsprogrammet ”Knæk Cancer”, årskavalkaden på TV2 ”De Største Øjeblikke” og ikke mindst med hendes eget show ”Cecilies Bogshow”, der blev vist på TV2 Charlie.

Cecilie Frøkjær sprang som ny-udklækket journalist over på det opstartende ”Go’ Morgen Danmark” på TV2, hvor hun dannede makkerpar med Michael Meyerheim. Her fungerede Cecilie som fast vært i over 10 år, som alle danskere kunne zappe over på i hverdagsmorgenerne. Med varme og begavelse bragte Cecilie nyheder, vejr og aktuelle temaer og gjorde så stor en præstation, at hun i hele årrækken fra 2004 til 2008 var suveræn vinder af TV-prisen for ”Årets TV-værtinde”, som blev kåret af Danmarks samlede største kanaler – DR, TV2, TV3 og SBS TV. Også Billedbladets læsere overrakte hende i to år en pris, da de havde stemt på hende som ”Årets Kvindelige TV-vært”.

Cecilie har også bevist sit skriftlige talent ved at udgive bøger baseret på interviews med nogle af denne tids største kvindelige personligheder. Cecilies bogdebut skete under titlen ”Gennem Østrogenmuren”, der berettede om nutidens kvindeliv. Herefter har hun været forfatter og interviewer på to portrætbøger med Jane Aamund og Lise Nørgaard – henholdsvis med titlerne ”Lys i livet” og ”Fruen kommer i dag”. Sidstnævnte er ligeledes blevet til et foredrag under titlen ”Frøkjær og Fruen”.