book cecilie frøkjær

Cecilie Frøkjær

TV-vært l Konferencier l Vært l Foredrag

Om Cecilie Frøkjær:

 • Kan bookes som konferencier
 • Kan bookes til Folkemødet

Book Cecilie Frøkjær:

Om Cecilie Frøkjær:

I 20 år har danskerne kunnet begynde eller afslutte dagen med den skønne Cecilie Frøkjær kørende på skærmen i ”Go´ morgen”- eller ”Go´ aften Danmark.”

Ønsker du at booke Cecilie Frøkjær til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Cecilie Frøkjær.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Cecilie Frøkjær

5 år i træk blev skønne Cecilie Frøkjær kåret som ”Årets TV-værtinde” af de 4 største TV-kanaler i landet – og dét er med god grund. Cecilie, der de seneste 20 år har været en af landets mest fremtrædende TV-værter, er efterhånden blevet som en grundsøjle i dansk talkshows-TV. Med stor professionalitet, en skarp hjerne og et smil på læben har Cecilie for længst markeret sig som en af vores helt store mediepersonligheder herhjemme. Man kan ikke sige ”Go’ Aften”- eller ”Go’ Morgen, Danmark” uden at sige Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær har med sine mange års indblik i forskellige mennesker og deres historie, opnået en fantastisk menneskeforståelse, der gør hende oplagt som foredragsholder, konferencier eller vært. Du kan opleve Cecilie med foredragene: “Frøkjær og Fruen” samt ”Tusindvis af mennesker”.

 • “Hun var fantastisk og en skøn kvinde. Publikum var MEGET begejstrede” – Lene Fribo, FOF Djursland
 • ”Foredraget var relevant og underholdende, og både mænd og kvinder gav udtryk for, at det var meget interessant. Cecilie Frøkjærs lune og humor, som vi kender fra tv-skærmen, skinnede også tydeligt igennem ved foredraget […]. Hendes uhøjtidelighed, som især fremgik gennem nogle billedvalg under foredraget, var med til at skabe en afslappet og morsom stemning. […] I forlængelse heraf giver jeg mine bedste anbefalinger til andre, som skulle ønske et foredrag med Cecilie Frøkjær” – Ernst Trillingsgaard, Aalborg Kongres & Kultur Center
 • Vi havde den store fornøjelse at booke Cecilie til vores arrangement ”En duft af kvinde” i oktober 2016. Vores forventninger blev til fulde indfriet, med en veloplagt og sjov Cecilie der delte ud af hendes oplevelser og historier, hun har fra hendes mange års virke som journalist og tv-vært. Der blev bragt emner op som både var humoristiske og som på samme tid gav stof til eftertanke. Cecilies personlighed og formidable evne til at underholde var en stor succes, og vi gik fra arrangementet med Cecilies ord om, at ”husk at leve og nyde livet og vær tro mod dig selv”. 400 kvinder vil gerne tusind tak for en fantastisk aften.
  Rachelle Enemark Bech – arrangør ”En duft af kvinde”, Aabenraa

Cecilie Frøkjær er kendt fra:

 • Cecilies Bogshow (2015), TV2 Charlie
 • Fruen kommer i dag (2014), interviewbog med Lise Nørgaard, Gyldendal
 • Fast vært på TV2 Charlies Hjertegalla
 • Go’ Aften Danmark (2010-2016), TV2
 • Fruen kommer i dag (2010), interview med Lise Nørgaard, Gyldendal
 • Årets Kvindelige TV-vært (2007-2008), Billedbladet
 • Lys i Livet (2005), interview med Jane Aamund, People’s Press
 • Årets TV-værtinde (2004-2008), TV-Prisen
 • Gennem østrogenmuren (2001), bog
 • Go’ Morgen Danmark (1996-2009), TV2

 

Endnu mere om Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær er en af tidens mest populære TV-værter med tidligere fast rolle i ”Go’ Morgen”- og ”Go’ Aften Danmark” samt med værtsroller på indsamlingsprogrammet ”Knæk Cancer”, årskavalkaden på TV2 ”De Største Øjeblikke” og ikke mindst med hendes eget show ”Cecilies Bogshow”, der blev vist på TV2 Charlie.

Cecilie Frøkjær sprang som ny-udklækket journalist over på det dengang nystartende ”Go’ Morgen Danmark” på TV2, hvor hun dannede makkerpar med Michael Meyerheim. Her fungerede Cecilie som fast vært i over 10 år, som alle danskere kunne zappe over på i hverdagsmorgenerne. Med varme og begavelse bragte Cecilie nyheder, vejr og aktuelle temaer og gjorde så stor en præstation, at hun i hele årrækken fra 2004 til 2008 var suveræn vinder af TV-prisen for ”Årets TV-værtinde”, som blev kåret af Danmarks samlede største kanaler – DR, TV2, TV3 og SBS TV. Også Billedbladets læsere overrakte hende i to år en pris, da de havde stemt på hende som ”Årets Kvindelige TV-vært”.

Cecilie har også bevist sit skriftlige talent ved at udgive bøger baseret på interviews med nogle af denne tids største kvindelige personligheder. Cecilies bogdebut skete under titlen ”Gennem Østrogenmuren”, der berettede om nutidens kvindeliv. Herefter har hun været forfatter og interviewer på to portrætbøger med Jane Aamund og Lise Nørgaard – henholdsvis med titlerne ”Lys i livet” og ”Fruen kommer i dag”. Sidstnævnte er ligeledes blevet til et foredrag under titlen ”Frøkjær og Fruen”.

Book Cecilie Frøkjær

Book dit næste foredrag med Cecilie Frøkjær ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Cecilie Frøkjær kan også engageres som konferencier eller vært.

Foredrag med Cecilie Frøkjær

 • I 2016 udgav Cecilie Frøkjær sammen med Lise Nørgaard den bedst-sælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. Det blev starten på et meget nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær fortæller om foredraget 'Frøkjær og Fruen'.

  Lise Nørgaard var blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og hun har med humor og vid begejstret flere generationer. Foredraget tager udgangspunkt i Lise Nørgaards devisen: ”Vi skal have det hele med.”

  Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategi til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen har kunnet lære af hele Danmarks Lise Nørgaard.

  Det bliver et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

 • Cecilie Frøkjær har mødt flere mennesker end de fleste – politikere, skuespillere, sangere, forfattere og alle slags danskere med hver deres personlige historie. Og nu er hun klar til at fortælle om sine oplevelser.

  Med humor og selvironi fortæller Cecilie Frøkjær, hvad hun lærte af møderne med blandt andre Lise Nørgaard, Jane Aamund, Britney Spears – og sin gamle klassekammerat Thor. Glæd dig til et underholdende, tankevækkende og personligt foredrag, hvor Cecilie Frøkjær også fortæller om, hvordan du selv kan blive bedre til at lytte, når livet eller mennesker, du møder på din vej, har noget vigtigt at fortælle dig!

 • Har du brug for et foredrag om et særligt emne eller til en speciel begivenhed, så kontakt Cecilie og hør om mulighederne for et skræddersyet foredrag til dit behov. Cecilie holder også foredrag i forbindelse med personalekonferencer, medarbejderdage etc.

Book Cecilie Frøkjær

Send os en uforpligtende forespørgsel på Cecilie Frøkjær og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.