Morten Ankerdal

Konferencier I Vært

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Morten Ankerdal:

Om Morten Ankerdal:

Han kendes fra en masse TV2-produktioner som ”Go’ Aften Danmark”, ”Go’ Morgen Danmark”, ”OL i Rio” og ”TV2s Årskavalkade”. Men Morten Ankerdal har især spredt sit navn som hele landets sportsvært på TV2 Sport.

Ønsker du at booke Morten Ankerdal til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Morten Ankerdal.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Morten Ankerdal

Morten Ankerdal har været kåret af Billedbladets læsere som “Årets Mandlige Sportsvært” 3 år i træk. Morten er hele Danmarks Mr. Sportsvært og har både øjet på bolden og fingeren på pulsen. Med kæmpe professionalitet har Morten fungeret som sportsvært, reporter, kommentator, interviewer, vært og meget andet.

Morten er selvlært journalist, men passionen og interessen lyser ud af ham, lige meget hvilket arrangement, han bookes til. Oplev en velforberedt vært, der har overblik og holder den røde tråd gennem hele dit event.

Således er Morten en overordentlig garvet vært, der med stor succes også har været konferencier ved en lang række firmaarrangementer. Morten kan også bookes til netop jeres aften, hvor han ligeleden vil nå ud til publikum med stor fokus og varme – nøjagtig ligesom han er kendt for på skærmen.

Morten Ankerdal er kendt fra

– TV2 Sporten (1998-nu)

– OL i Rio (2016), TV2

– Knæk Cancer (2015), TV2

– Go’ Aften Danmark (2015), TV2

– Go’ Morgen Danmark (2014), TV2

– Årets Mandlige Sportsvært (2014-2016), TV-Guld, Billedbladet

– TV2s Årskavalkade (2014), TV2

– Aftenshowet (2011), DR1

– Go’ Vinter Danmark (2010), Vinter OL

– Årets Stjerneskud (2008), TV-Guld, Billedbladet

 

Book Morten Ankerdal

Book Morten Ankerdal som konferencier eller vært ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side.

 

Endnu mere om Morten Ankerdal

Morten Ankerdal har været vært på TV2 Sporten siden 1998 og blev studievært i 2007. Igennem 3 år kunne han opleves på TV2’s kritiske sportsmagasin “LPS – Lige på og sport”, samt på de helt store sportsbegivenheder; Fodboldlandskampe, håndboldslutrunder, OL i 2008, 2010, 2012, 2014 og 2016, Wimbledon m.m. Siden 2015 har han desuden været vært på programmet “Mellem Linjerne”.

Morten Ankerdal har også flirtet med andre genre af TV, såsom “Go’ Morgen Danmark”, “Aftenshowet” på DR og de sidste to år som all around vært på TV2, med opgaver som royale begivenheder, nytårstaler, årskavalkader og “Knæk Cancer” i 2015 med Cecilie Frøkjær.

Book Morten Ankerdal

Send os en uforpligtende forespørgsel på Morten Ankerdal og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.