book peter qvortrup geisling

Peter Qvortrup Geisling

Foredrag l Vært l Konferencier l Ordstyrer

Om Peter Qvortrup Geisling:

 • Kan bookes som konferencier
 • Kan bookes til online foredrag

Book Peter Qvortrup Geisling:

Om Peter Qvortrup Geisling:

Kåret som Årets Fakta Vært til Tv-prisen 2021!

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks yderst begavede og dygtige TV-læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen og har været en sikker havn, når danskerne har haft spørgsmål om corona.

Peter Qvortrup Geisling er en af vores mest populære foredragsholdere med mere end 25 år erfaring fra foredragsscenen.

Ønsker du at booke Peter Qvortrup Geisling til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Qvortrup Geisling. Peter Qvortrup Geisling tager desværre ikke imod klienter el. lignende.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Qvortrup Geisling

I dag er Peter ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Den sympatiske Peter Qvortrup får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er aldeles dygtig til.

Peter kan meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd, både på skærmen og på scenen. Han er ekstremt publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han taler om. Peter Qvortrup optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis og er foredragsholder med foredragene ”Giv dit liv et serviceeftersyn”, ”Stress af med TV-lægen”, ”Kommunikation i sundhedsvæsenet” og “Naturen på recept”.

Peter Qvortrup Geisling er kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Danmarks Indsamling (2013), vært

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR

 

Book Peter Qvortrup Geisling her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Peter Qvortrup Geisling. Book dit næste foredrag med Peter ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Peter Qvortrup Geisling kan også engageres som konferencier eller ordstyrer.

Foredrag med Peter Qvortrup Geisling

 • “Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det Godt”, ”Diagnose Søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

 • Stress bliver det næste årtis store folkesygdom. Antallet af stressramte er eksploderet de senere år, og det handler om at passe på sig selv og være opmærksom på den mentale sundhed. Men hvordan kan man genkende stress? Book et foredrag med Danmarks egen TV-læge og hør, hvilke symptomer du skal være opmærksom på, hvilke faktorer der øger chancen for stress - og hvad du kan gøre ved det.

 • Gennem de mange år som TV-læge har Peter samlet en række eksempler på god og dårlig kommunikation mellem patienter og de ansatte i sundhedsvæsnet. Og også eksempler på pressens tackling af sundhedsstoffet. Et tankevækkende foredrag om den gode kommunikation.

 • Hvad sker der i din hjerne, når du står i en grøn bøgeskov? Og hvorfor er det vigtigt, at børn får masser af Vitamin N?TV-lægen Peter Qvortrup Geisling har samlet den seneste forskning om sammenhængen mellem natur og sundhed. Du får gode råd til, hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod eksempelvis stress og tristhed.”Humor skal jo også være sundt, så jeg har også nogle helt særlige historier med fra tv-konsultationen”, fortæller tv-lægen.Peter fortæller en meget personlig historie om den natur, han selv fik plantet dybt i sig i barndommen i Nordjylland. Den natur, han forsøger at give videre til sin egen datter. Og du får også hans vildeste naturoplevelse og det bedste brev, han nogensinde har fået.

Det siger de om Peter Qvortrup Geisling:

 • .

  "Det gik fantastisk godt. Foredraget var lige så godt, som første gang vi hørte det. Peter er et fantastisk menneske, og han nåede endda at tage sig af en tilhører som blev dårlig. "

  Seniorrådet, Skanderborg kommune
 • .

  "Peter Geisling levede fuldt ud op til vores forventninger. Med sin behagelige og rolige facon og sin fine underspillede humor formåede han at trænge igennem til hele sit publikum - både de unge mennesker, personalet på skolen og de unges forældre/familie. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på Peters foredrag både fra kollegaer, forældre og de unge mennesker. Det var en stor succes og virkelig underholdende og interessant at høre Peter Geisling. Han fremstår professionel, kompetent, sympatisk og han forstår at tale i øjenhøjde med sit publikum. Vi kan varmt anbefale andre skoler at booke Peters foredrag. "

  Grønnevang Skole
 • .

  "Det har været vores bedste årsmøde nogensinde, og det tror jeg bestemt, Peter var en af grundene til. "

  Nordea
 • .

  "Peter var flyvende fra start til slut. "

  Region Sjælland
 • .

  "Han var meget dygtig og professionel, og fik en god debat i gang mellem sessioner og efter indlæg. "

  Danske Regioner
 • .

  "Peter formåede at levere nogle meget vigtige budskaber til eftertanke på en meget fin måde. "

  Region Sjælland
 • .

  "Peter var fantastisk! Han tog alle med storm. "

  Danske Tandplejere
 • .

  "Oplægget var meget inspirerende og tankevækkende. "

  Sorø Kommune
 • .

  "Det oplysende og seriøse var krydret med sjove og overraskende anekdoter og kommentarer. "

  AOF
 • .

  "Peter er utrolig god til at formidle vigtig stof på en forståelig og humoristisk måde. Rigtig fint arrangement. "

  Odd Fellow Ordenen
 • .

  "Peter Qvortrup Geisling leverede en super præsentation. "

  GRUNDFOS Holding A/S
 • .

  "Meget professionel og forberedt. Aktiv og engageret i hele planlægningsfasen, så udelukkende positive tilbagemeldinger herfra. "

  Region Nordjylland

Book Peter Qvortrup Geisling

Send os en uforpligtende forespørgsel på Peter Qvortrup Geisling og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.