Send forespørgsel

Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen.

Ønsker du at booke Peter Qvortrup Geisling til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Peter Qvortrup Geisling.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Peter Qvortrup Geisling

I dag er Peter ansvarlig for DRs oplysningssite om sundhed samt sundhedskorrespondent for DR. Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. Den sympatiske Peter Qvortrup får her rig mulighed for at bevise og vise sin store viden og formidle den til et alment publikum – hvilket er noget, han er aldeles dygtig til.

Peter kan, ligesom man husker ham for på skærmen, meget hurtigt og let forklare sig og give brugbare konkrete svar og råd. Han er meget publikumsvant og bestemt en herre, der ved, hvad han snakker om. Peter Qvortrup optræder stadig som studievært og konferencier i DR-regi. Derudover har han ugentlig lægepraksis og er foredragsholder med foredragene ”Giv dit liv et serviceeftersyn”, ”Stress af med TV-lægen” og ”Kommunikation i sundhedsvæsenet”.

Peter Qvortrup Geisling er kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Danmarks Indsamling (2013), vært

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR

 

Book Peter Qvortrup Geisling her:

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Peter Qvortrup Geisling. Book dit næste foredrag med Peter ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Peter Qvortrup Geisling kan også engageres som konferencier eller ordstyrer.