book natasja crone

Natasja Crone

Konferencier l Vært I På engelsk l På fransk

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Natasja Crone:

Om Natasja Crone:

Natasja Crone er kendt og elsket for sin fremtrædende rolle som TV-vært, hvilket hun kan ses som både på ”TV2 Nyhederne” og ”TV2 NEWS”. Desuden var hun vært ved ”Knæk Cancer” 2015 og under ”De Olympiske Lege” i 2016 på TV2.

Ønsker du at booke Natasja Crone til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Natasja Crone.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Natasja Crone

Natasja Crone er en unik konferencier og vært, der gennem flere år har sørget for at holde trådene sammen både i forbindelse med nyheder og underholdningsprogrammer. Som nyhedsvært er hun mester i at fange og fastholde seernes opmærksomhed med professionelt overskud.

Med flere år som en af Danmarks helt store TV-personligheder, har Natasja virkelig brændt sig fast overfor hele landets fjernsynsseere. I Natasja sikres du en kendt og anerkendt vært, der med charme og smil kan gøre jeres aften fantastisk.

Natasja har erfaring med både den muntre underholdning, de seriøse nyheder og alt derimellem. Hvis I står over for et arrangement, hvor I mangler en alsidig, garvet vært, der kan præsentere indslag og skabe den røde tråd, så er Natasja Crone det oplagte valg. Natasja optræder også gerne på engelsk og fransk.

Natasja Crone er kendt fra

– De Olympiske Lege (2016), TV2, vært

– Knæk Cancer (2015), TV2

– TV2 Nyhederne (2006-nu), TV2

– TV2 NEWS (2006-nu), TV2

– Prinsessens Dåb (2007), reporter

– Det kongelige bryllup (2004 og 2008), reporter

– Stjerne for en aften (2001, 2003 og 2005), DR1

– DR’s Jubilæumsshow (2001), DR1

– Det Internationale Melodi Grand Prix (2001), DR1

– DRs Nytårsshow (2000), DR1

– Dansk Melodi Grand Prix (2000 og 2004), DR1

Book Natasja Crone

Book Natasja Crone som vært eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Hun kan også engageres på engelsk eller fransk.

Endnu mere om Natasja Crone

Natasja Crone er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1996, hvorefter hun startede som nyuddannet på Berlingske Tidende. Ikke længe efter kom hun ind på DR, der hurtigt besluttede at prøve hende af som vært ved deres Nytårsshow i 2000 og derefter også i selskab med Michael Carøe ved ”Dansk Melodi Grand Prix” 2000.

Siden har Natasja haft værtsroller på både “Stjerne for en aften”, ”Det Internationale Melodi Grand Prix” med Søren Pilmark og flere jubilæums- og indsamlingsshows. Den seneste tid er hun især et kendt ansigt på ”TV2 Nyhederne” og ”TV2NEWS”, ligesom hun også er en flittig anvendt reporter i forbindelse med de royale begivenheder – det tæller bl.a. kongelige bryllupper, dåb og Dronningens Nytårstale.

Book Natasja Crone

Send os en uforpligtende forespørgsel på Natasja Crone og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.