Derfor skal du booke via os

 • Online eller live underholdning
 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking

Book Jens Jacob Tychsen:

Jens Jacob Tychsen

Foredrag l Musikalsk show I Konferencier

Derfor skal du booke via os

 • Online eller live underholdning
 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking

Book Jens Jacob Tychsen:

Om Jens Jacob Tychsen:

Jens Jacob Tychsen har utallig erfaring fra TV, blandt andet Forbrydelsen, Borgen, Rejseholdet og den folkekære serie Badehotellet.

I et musikalsk foredrag tager Jens Jacob Tychsen dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den TV2-serien Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm. Jens Jacob er klar til 7. sæson i rollen som Hr. Weyse.

Ønsker du at booke Jens Jacob Tychsen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jens Jacob Tychsen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater, tilbage i 1988, og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem 8 sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen, kunne man opleve ham som far til 7, i skikkelsen af Kaptajn Von Trapp i klassikeren “The Sound Of Music” på Det Ny Teater.

Jens Jacobs TV-debut var som seriemorderen Indianeren i “Rejseholdet” i 2002 og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet “Forbrydelsen 2”, “Sommer” og “Borgen”.
Det store folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie “Badehotellet”. Her viser Jens Jacob for alvor evner ud i komikken og det musiske.

Men Jens Jacob Tychsen har også medvirket i en lang række af andre produktioner. Både på teatre, i TV-serier, og indtaling af tegnefilm, speakes til reklamer, TV-udsendelser og dokumentarfilm. Jens Jacob er en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, og er manden bag stemmer som: Svampebob FirkantMumiefarSnurre SnupKermitJoe DaltonJolly JumperGargamelKen i “Barbie”, Rocket Racoon, Disney’s Hercules og mange, mange flere.

Jens Jacob Tychsen, er det ikke ham fra?

 • Badehotellet (2013-2018)
 • Borgen (2010)
 • Forbrydelsen 2 (2009)
 • Rejseholdet (2000)
 • Og en lang række af andre teaterforestillinger og serier

Book Jens Jacob Tychsen her

Tajmer Booking & Management er OFFICIEL booking og management for Jens Jacob Tychsen. Book dit næste foredrag eller show med Jens Jacob ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Jens Jacob Tychsen

Som karakteren Hr. Weyse i “Badehotellet” er der blevet plads til en charme og en storladenhed, som på bedste vis er med til at tegne et billede af datiden. Jens Jacob Tychsen gør det med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing. Og talentet er faktisk så stort, at Jens Jacob Tychsen med lethed bevæger sig blandt alle mulige forskellige genrer og hver gang leverer en præstation, som har skaffet ham mange fans og til stadighed udbygger hans ry som en af Danmarks mest talentfulde skuespillere.

Foredrag med Jens Jacob Tychsen

 • Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie - vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere. Til slut er der mulighed for spørgsmål, samt at deltage i "Den Store Badehotels Quiz".

 • Nu har du chancen for at opleve Jens Jacob Tychsen i et nyt, forrygende og top underholdende musikalsk show, med alt hvad der hører sig til af swingende rytmer, glade minder, gode grin og skønne uforudsigelige overraskelser, som hele vejen igennem er båret oppe af Tychsens store kærlighed for musikken fra ” dengang.”En elegant buket sammensat af musik, sange og komik.Glæd dig til at høre nogle af de gamle klassiske revyhits i lidt mere moderne indpakninger – Sange du genkender fra TV-serien ” Badehotellet ” – Swingnumre fortolket i bedste Frank Sinatra stil… og meget mere.En aften i særdeles godt selskab.”En Swingende Affære” kan bookes i flere varianter:- Jens Jacob Tychsen med pianist Peter Michael.- Jens Jacob med kvartet 4 mand høj bag instrumenterne.- Eller i det store format med Randers Big Band under ledelse af Nicolai Bøgelund.

 • "En Swingende Affære" kan bookes med et af landets bedst spillende big bands, "Randers Big Band" under ledelse af Nicolai Bøgelund og hans knivskarpe arrangementer.Showet kan justeres i alt fra 60 minutters varighed til 2x45 minutter med indlagt pause efter behov.

Videoer med Jens Jacob Tychsen:

Det siger de om Jens Jacob Tychsen:

 • .

  "Det var bare helt forrygende sjovt. Et show vi sent vil glemme. Der var plads til det hele – også til eftertanke."

  FOF Århus
 • .

  "Der var stående ovationer og gentagne fremkaldelser til slut. Præcis som Hr. Weyse ville ønske sig."

  FOF Kolding
 • .

  "Aftenen sluttede selvfølgelig med stående bifald."

  FOF Århus
 • .

  "En fortjent hyldest til en hamrende dygtig skuespiller."

  FOF Århus

Book Jens Jacob Tychsen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jens Jacob Tychsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Send din forespørgsel

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jens Jacob Tychsen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 15 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel

Det siger de om Jens Jacob Tychsen:

Se alle referencer