Lars Henriksen

Foredrag l Workshop I Konferencier

Om Lars Henriksen:

 • Kan bookes på engelsk

Book Lars Henriksen:

Om Lars Henriksen:

Nomineret som Årets LGBT+ person 2021!

Lars Henriksen er mangeårig LGBTI+ aktivist og har siden 2013 været for- og talsperson for Copenhagen Pride.

Lars Henriksen er velbevandret i de identitetspolitiske dagsordener og omdanner sin enorme indsigt til inspirerende foredrag til erhvervslivet, der ønsker viden og pejlemærker til at inkludere forskelligheder på alle niveauer på den moderne arbejdsplads.

Gennem en en forudgående omhyggelig samtale tilpasses enten et foredrag eller en workshop til den individuelle arbejdsplads.

Han henvender sig også til foreninger, der ønsker et spændende foredrag om livet ved fronten i LGBTI+ bevægelsen og de erkendelser om det gode samfund, dette har givet fra start til slut.

Med sikker hånd modererer Lars Henriksen også gerne din konference eller debat. Hvad enten det er en nuanceret moderator eller en knivskarp konferencier dit arrangement mangler, vil Lars Henriksen kunne tilføje horisont, varme og erfaring.

Med sin ekspertise og karisma holder han også foredrag for uddannelsesinstitutioner ned til 4. klasse. Lars Henriksen vil udbrede forståelsen for et inkluderende samfund med respekt for forskellighed og svarer gerne på alverdens spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Lars Henriksen

Som en del af panelet på News & Co på TV2, er Lars Henriksen en hyppigt anvendt ekspert i medierne.

Han har en baggrund som kunsthistoriker, landmand, operasanger og lærer og har skrevet flere bøger, Bl.a. Dansk Bøssehistorie 1900-2020, som udkommer i november 2021.
Senest har Lars Henriksen været initiativtager til og chef for WorldPride i København, som afholdtes i august 2021.

Lars Henriksen kan også engageres på engelsk.

Lars Henriksen kan bookes som foredragsholder hos Tajmer Booking & Management. Book Lars ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Foredrag med Lars Henriksen

 • Oplæg eller workshop om inkludering på arbejdspladsen. Lars Henriksen vil kunne hjælpe med at gøre opmærksom på strukturer i hverdagen og giver inspiration til inkludering. Dette kan f.eks. være et oplæg + en times samtale med deltagerne.
  Via en forudgående omhyggelig samtale tilpasses enten oplæg eller en workshop til den individuelle arbejdsplads.

 • Lars Henriksen holder et inspirerende oplæg og prioriterer at have en samtale med de studerende/eleverne ned til 4. klasse Målet er at udbrede forståelsen for et inkluderende samfund med respekt for forskellighed og han svarer gerne på alverdens spørgsmål.

 • Lars Henriksen fortæller med indgående viden og indlevelse om livet ved fronten i LGBTI+ bevægelsen og de erkendelser om det gode samfund, dette har givet.
  Som for- og talsperson for Copenhagen Pride siden 2013 og med endnu flere år bag sig som LGBTI+ aktivist fortæller Lars Henriksen om Pride - Hvorfor, hvordan, hvornår og hvad nu?

 • Dette foredrag tager udgangspunkt i bogen Dansk Bøssehistorie 1900-2020 som er skrevet af Lars Henriksen sammen med Drag-queen Chantal Al Arab. Bogen udkom i november 2021.
  Bog og foredrag handler om pionerer, provokatører og politiefterforskning. Om karavaner, kærlighed og camp. Om ligestilling, lovgivning og loyalitet. Om fejring, frihed og fisseletter. Om danseforbud, drags og døden som dagligdag. Om hemmeligheder, håb og homofobi. Om sømænd, sex og sammenhold. Om ekstase, ensomhed og eksperimenter. Om før, nu og fremtiden.

Book Lars Henriksen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Lars Henriksen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.