Anders Blichfeldt

Foredragsholder l Musiker l Solist I Konferencier

Om Anders Blichfeldt:

 • Kan bookes som foredragsholder

Book Anders Blichfeldt:

Om Anders Blichfeldt:

Anders Blichfeldt er ikke kun forsanger og guitarist for kultbandet Big Fat Snake og komponist for flere af gruppens numre. Han er også en formidabel foredragsholder, der tager publikum med bag scenen på musikken.

Ønsker du at booke Anders Blichfeldt til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Blichfeldt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt, der især er kendt som idémager bag bandet Big Fat Snake med sange som ”Bonsoir Madame” og ”No Place Like In Heaven”, er ikke kun en fantastisk musiker, men også en foredragsholder med en meget på hjertet om sin karriere, baggrunden for hans sange og det generelle liv som komponist og musiker. Kom med bag scenen, når Anders lukker op for alt det gode, alt det onde og alt det indimellem.

Anders tilbyder et musikalsk foredrag, men kan også bookes til en intimkoncert, hvor han giver eksempler på sange, der har inspireret ham, samt sange han har skrevet, både de kendte og de sjove. Publikum bliver involveret som “Blues publikum” og lever sig ind i Anders’ univers.

Anders Blichfeldt er kendt fra:

 • Born To Be Blue (2005)
 • Klub čaj (2002)
 • Uno (2001)
 • Grammy (1998), Årets Danske Sanger
 • Big Fat Snake (1990-2016), adskillige hits

Book Anders Blichfeldt

Book en koncert eller foredrag med Anders ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Anders kan også engageres til foredrag.

Endnu mere om Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt er en af landets bedste til den helt særlige genre, der hedder “En mand og en guitar”. Når Anders går solo på scenen, fortæller han både om sit liv og sin musikalske karriere. Vi får både forsiden og bagsiden af medaljen fra en karriere, som de fleste har fulgt gennem medierne, men som ikke ret mange kender indefra. Intimkoncerten, lægger vægt på sange, og mindre vægt på historierne bagved, til forskel fra de musikalske foredrag. Ofte er intimkoncerterne kortere end de musikalske foredrag, og egner sig rigtig godt til festen, årsmødet, eller generalforsamlingen, hvor det ikke gør noget, at der kommer et friskt pust til at vække forsamlingen.

Foredrag med Anders Blichfeldt

 • Anders tager os med ind i ”tonernes verden” på en musikalsk rejse, med udgangspunkt i de begivenheder, der har formet hans tilværelse. Vi kommer med ind i komponistens værksted, hører om succes og fiasko, glæder og sorger, kærlighed, og venskaber. Ærligt og humoristisk fortalt.

  Vi hører naturligvis også Anders synge en masse sange. Som publikum, får vi historien bag de mange kendte sange, og vi indvies i en verden, som vi ellers kun kender gennem medierne. Og medierne fortæller IKKE altid sandheden! Få et kig ind i sangskriverens værksted på en aften, der også handler om livets og musikkens mere alvorlige sider, og de vendepunkter, der på et tidspunkt kommer i alle menneskers liv.

Book Anders Blichfeldt

Send os en uforpligtende forespørgsel på Anders Blichfeldt og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.