book camilla ottesen

Camilla Ottesen

Konferencier l Foredragsholder l Vært

Om Camilla Ottesen:

  • Kan bookes som konferencier
  • Kan bookes til Folkemødet

Book Camilla Ottesen:

Om Camilla Ottesen:

Den erfarne og dygtige TV-vært Camilla Ottesen har været en del af det danske mediebillede i flere år. Senest er hun bl.a. kendt fra ”Ønskehaven” fra 2016 på DR1 og ”Blomster til stjernerne” fra 2015 på TV3 Puls.

Ønsker du at booke Camilla Ottesen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Camilla Ottesen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Camilla Ottesen

Camilla Ottesen er med sin store erfaring inden for TV en fantastisk kommunikator, der ved lige, hvordan man formidler på den fængende måde. Hun forstår at fange sit publikum fra start og holder opmærksomheden med sine spændende anekdoter og en charme, der rammer plet på mange publikummer.

Med stort smil og smittende energi kan Camilla give en fantastisk oplevelse. Den skarpe journalist, der har mere end 10 års TV-erfaring i rygsækken, kan fungere som noget nær den perfekte og mest udadvendte konferencier eller vært.

Hvad enten I står over for et event, der kræver en ordstyrer, der holder den røde tråd, en vært til at præsentere indslagene eller en konferencier med roligt overblik, så er Camilla svaret for jer!

Camilla Ottesen er kendt fra

– Ønskehaven (2008-nu), DR1

– Blomster til stjernerne (2015), TV3 Puls

– Slip Køterne Løs (2014), TV3

– Børneindsamlingen (2014), TV3

– Det Vildeste Måltid (2012), TV3

– Brystgalla, TV3

– Masterchef (2011), TV3

– Fangerne på Fortet (2009-2010), TV3

– Dansk Melodi Grand Prix (2008), DR1

Book Camilla Ottesen

Book Camilla Ottesen som vært eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Camilla Ottesen

Camilla Ottesen har mange års erfaring som vært på den danske underholdningsscene. Hun er opvokset på Frederiksberg og startede egentlig som reklametegner. Hun havde derved jobs på Nordisk Film og TV3 bag ved kameraet, men startede TV-karrieren på TV-kanalen ZTV, ligesom hun søgte ind på Filmskolen.

Dette endte ud i en værtsrolle på DRs børne- og ungdomsafdeling, hvor hun efterfølgende både blev kendt i ”Rutsj” og ”Børne MGP”.

Siden har Camilla været vært på produktioner både på TV3, og DR1, hvor hun er kendt som entusiastisk og charmerende studievært. Hendes CV tæller bl.a. ”Ønskehaven”, ”Brystgalla”, ”Uventet Besøg”, ”Sportsgalla”, ”Blomster til stjernerne”, ”Slip køterne løs” og ”Det vildeste måltid.”

Book Camilla Ottesen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Camilla Ottesen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.