Kåre Quist

Foredrag I Konferencier I Vært

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Kåre Quist:

Om Kåre Quist:

Han er kendt som tidligere TV-vært på DR1, hvor han hver uge stillede kontante spørgsmål og krævede klare svar fra koncernchefer og direktører i Danmarks mest sete forbrugermagasin ”Kontant”. siden blev han vært på den sene ”TV-Avisen” på DR1 samt magasinet ”21 Søndag”.

Ønsker du at booke Kåre Quist til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kåre Quist.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kåre Quist

Kåre Quist er en erfaren journalist, der i særdeleshed er kendt som TV-vært på både ”TV-Avisen” DR1, ”21 Søndag” og tidligere som vært på ”Kontant”. Kåre har også været på adskillige TV-produktioner samt avisredaktioner som journalist på større sager. Kåre er en herre med fingeren på pulsen, der er vant til at være kritisk, velforberedt og altid yderst professionel – hvilket han også har vundet flere journalistiske priser for.

Samme egenskaber præger ham, når han optræder som foredragsholder, hvor han fortæller om sin karriere og giver journalistiske råd. Kåre er yderligere en rutineret konferencier og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Kåre er aktuel med foredragene ”Studieværtens hemmeligheder”, ”Kan du overhovedet stole på det, du ser i TV?”, ”Fra Skjult Kamera til Studievært” og ”Brænd igennem NU!”.

Kåre Quist er kendt fra

– Grænseland (2018), DR vært

– Årets mandlige TV-vært (2015-2016), TV-GULD

– 21 Søndag (siden 2013), DR1

– TV-Avisen (siden 2013), DR1

– Aftenshowet (2011), DR1

– Kontant (2007-2012), DR1

Book Kåre Quist

Book Kåre Quist som foredragsholder eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Kåre Quist

Før Kåre Quist sprang ud som kritisk skærmtrold var han redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod han bag en række afsløringer, som du vil nikke genkendende til – det var for eksempel Kåre, der afslørede at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen rejste på ferie for penge, han havde lovet Københavns hjemløse.

Kåre har tidligere grillet ministre, politikere og andre kendte personligheder i det populære interviewprogram “Ærligt Talt” på DR1.

Kåre har ligeledes kunnet opleves som vært på TV3 – og han har arbejdet undercover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2 program ”Operation X”.

Foredrag med Kåre Quist

 • Hvad løber der gennem hovedet i sekunderne før man går live på skærmen? Hvordan bliver man TV-vært?

  Hør hvordan ministre, pressechefer og direktører forsøger at styre og påvirke studieværten før et live-interview. Kåre Quist fortæller om alt det du IKKE ser på skærmen – hør de spørgsmål som aldrig blev stillet – og hvorfor de ikke blev stillet …

  Kåre Quist fortæller ærligt og humoristisk om studieværtens rolle. Om kampen for at komme gennem nåleøjet i de mange castinger, inden man bliver TV-vært.

  Hvordan er det at blive genkendt på gaden – og hvad tænker man, når rasende seere ringer midt om natten?

 • Efter dette foredrag ser du ikke TV på samme måde igen. Foredraget varer en time. Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

 • ”Nu har du vel ikke skjult kamera på?” Hvordan er det at få stillet lige præcis DET spørgsmål, når man sidder over for en kynisk menneskehandler med et skjult kamera tapet til ryggen?

  Kåre Quist fortæller veloplagt og underholdende om 12 farverige år som journalist på ”Operation X”, Ekstra Bladet og Berlingske Tidende – og om jobbet som skærmtrold på DR1.

  I et halvt år udgav Kåre Quist sig for at være alfons – med falsk navn og skjult kamera infiltrerede han kyniske menneskehandlere for TV2-programmet ”Operation X”. Hør om de moralske overvejelser og risikoen ved at arbejde undercover.

  Hør hvordan Kåre Quists afslørede overborgmester Jens Kramer Mikkelsen, da han tog på ferie for de 50.000 kr. som han havde lovet de hjemløse – hør om afsløringen af lægen Søren Ventegodt og mange andre kontroversielle historier.

  Et veloplagt og tankevækkende foredrag – om alt det du aldrig ser, fordi det foregår i kulissen – og om hvad pokker man gør, når øresneglen ikke virker midt i en live-udsendelse…

  Foredraget varer en time. Bagefter er der mulighed for at stille spørgsmål.

 • Vil du gerne brænde igennem og gøre indtryk på dine omgivelser? Til jobsamtalen – til møder med din chef eller i store forsamlinger. Bliver du nogen gange nervøs, når du beder om ordet?

  TV-værten Kåre Quist er vant til, at en million seere kigger med – også når han begår fejl! Han kan brænde igennem på kommando – i dette foredrag afslører han tricks og teknikker, der kan hjælpe dig til at gøre indtryk på dine omgivelser. Kort sagt: hvordan brænder man igennem? – uden at brænde ud!

  Kåre Quist fortæller også om sine erfaringer som chef og iværksætter. Det var blandt andet Kåre Quist, der startede avisen Urban. Hør den overaskende beretning om, hvordan en ung journalist fra Berlingske Tidende pludselig med få timers varsel tog kampen op mod mediegiganten MetroXpress – om at lede 50 ansatte og styre millionbudgetter når man er 29 år. Kom med bag kulisserne og hør, hvordan virksomhederne reagerer, når forbrugermagasinet ”Kontant” sætter kritisk lys på dem og deres produkter.

Book Kåre Quist

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kåre Quist og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.