Send forespørgsel

Kåre Quist

Han er kendt som tidligere TV-vært på DR1, hvor han hver uge stillede kontante spørgsmål og krævede klare svar fra koncernchefer og direktører i Danmarks mest sete forbrugermagasin ”Kontant”. I dag er han vært på den sene ”TV-Avisen” på DR1 samt magasinet ”21 Søndag”.

Ønsker du at booke Kåre Quist til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kåre Quist.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kåre Quist

Kåre Quist er en erfaren journalist, der i særdeleshed er kendt som TV-vært på både ”TV-Avisen” DR1, ”21 Søndag” og tidligere som vært på ”Kontant”. Kåre har også været på adskillige TV-produktioner samt avisredaktioner som journalist på større sager. Kåre er en herre med fingeren på pulsen, der er vant til at være kritisk, velforberedt og altid yderst professionel – hvilket han også har vundet flere journalistiske priser for.

Samme egenskaber præger ham, når han optræder som foredragsholder, hvor han fortæller om sin karriere og giver journalistiske råd. Kåre er yderligere en rutineret mødeleder og ordstyrer. Med skarpe vinkler og et glimt i øjet styrer han debatten med sikker hånd. Kåre er aktuel med foredragene ”Studieværtens hemmeligheder”, ”Kan du overhovedet stole på det, du ser i TV?”, ”Fra Skjult Kamera til Studievært” og ”Brænd igennem NU!”.

Kåre Quist er kendt fra

– Årets mandlige TV-vært (2015-2016), TV-GULD

– 21 Søndag (siden 2013), DR1

– TV-Avisen (siden 2013), DR1

– Aftenshowet (2011), DR1

– Kontant (2007-2012), DR1

Book Kåre Quist

Book Kåre Quist som foredragsholder eller konferencier ved at udfylde Forespørgsels-skemaet.

Endnu mere om Kåre Quist

Før Kåre Quist sprang ud som kritisk skærmtrold var han redaktionschef på Ekstra Bladet. Her stod han bag en række afsløringer, som du vil nikke genkendende til – det var for eksempel Kåre, der afslørede at den tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen rejste på ferie for penge, han havde lovet Københavns hjemløse.

Kåre har tidligere grillet ministre, politikere og andre kendte personligheder i det populære interviewprogram “Ærligt Talt” på DR1.

Kåre har ligeledes kunnet opleves som vært på TV3 – og han har arbejdet undercover med falsk identitet og skjult kamera på det populære TV2 program ”Operation X”.