Send forespørgsel

Bubber

Sympatiske og hyggelige Bubber er en af de mest kendte og elskede TV-ansigter og værter i Danmark. Han har deltaget og gjort sig bemærket i et hav af programmer – alt lige fra “Snurre Snups Søndagsklub” til ”Scenen er Din” og senest ”Danmark ifølge Bubber”.

Ønsker du at booke Bubber til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Bubber.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Bubber

Hele Danmarks Bubber er en herre, der ved hvorledes et show skal leveres med charme og energi i særklasse. Han er grundig i sin tilrettelæggelse, og overlader intet til tilfældigheder. Derfor efterlader han sig en succes – hver gang! Den populære vært er lige nu aktuel med foredraget ”Du er dine valg”, men kan også bookes som konferencier, vært eller som børneunderholdning. Der er også mulighed for at målrette foredrag og underholdning til det enkelte event.

– “Havde ikke de store forventninger til Bubber, men overraskede rigtig meget – dejligt når der bliver talt fra hjertet.” – Deltager ved foredrag

– “Bubber var spændende og levende at høre. Hudløs ærlig …. Her var masser af humor.” – Deltager ved foredrag

– “Bubber overraskede mig. Meget levende og god foredragsholder. Var god til at samle sine tråde op og skabte meget farverige og levende billeder i sin måde at fortælle på. Jeg blev inspireret af ham og glad af at høre hans indlæg.” – Deltager ved foredrag

Bubber er kendt fra

  • Danmark ifølge Bubber (2011-2013), TV2
  • Bare Bubber (2011), Lindhart & Ringhof
  • Kæmp for alt hvad du har kært (2011), People’s Press
  • Bubber og BS på Afveje (2006-2008), TV2
  • Scenen er din (2004-2007), TV2, vært
  • Snurre Snups Søndagsklub (1994-2005), TV2
  • Bubbers Badekar (fra 1988), Kanal 2 og TV2

 Book Bubber

Du kan booke et foredrag ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Han kan ligeledes engageres som vært, konferencier eller som børneunderholdning. Indslaget kan også skræddersys til netop dit event.