Send forespørgsel

Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er dansk journalist og en af de første globale korrespondenter på DR. Udover at være fast reporter er Jakob også vært på det populære forbrugerprogram ”Kontant” på DR1.

Ønsker du at booke Jakob Illeborg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jakob Illeborg.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er et af DRs faste ansigter, som vi kender fra adskillige nyhedsudsendelser. Vi har især kunnet opleve Jakob som global korrespondent fra Storbritannien, hvor han med liv og energi fodrede os med de seneste nyheder. Jakob Illeborg er som journalist vant til at være velforberedt, velresearchet og formulere sig så spændende, præcist og fængende som muligt. Alle egenskaber, som han tager med, når han optræder som foredragsholder eller vært. Derved er man sikret en foredragsholder, der på let og glidende manér kan tryllebinde publikum og fortælle i et forståeligt sprog.

Jakob Illeborg er både en erfaren og berejst herre med en hel del oplevelser og observationer, som han gerne vil dele ud af. Man kan uden tvivl vente et interessant indslag leveret med professionalitet og charme. Hvis du søger at blive klogere på Danmark eller Storbritanniens politik, kultur og historie, er Jakob Illeborg den rette mand. Han kan engageres som vært eller konferencier, men er også lige nu aktuel med foredragene ”Verden i hastig forandring”, ”Storbritannien og os andre”, ”London, byen, der rummer det hele” og ”I forbrugernes tjeneste”. Dertil kan Jakob også engageres på engelsk.

Jakob Illeborg er kendt fra:

– Kontant (fra 2014), DR1

– DR2 Dagen (fra 2013), DR2

– London korrespondent, DR

– Global korrespondent (fra 2011), DR

– Danmark Set Udefra (2008), Gyldendal

– Arvefjender (2004), People’s Press (har bidraget til)

 

Book Jakob Illeborg

Book et foredrag med Jakob Illeborg ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Du kan også engagere Jakob som konferencier, vært og på engelsk.

Endnu mere om Jakob Illeborg

Jakob Illeborg har boet i London i mere end 15 år og har i kraft af sin journalistrolle også rejst verden rundt flere gange. De fleste kender ham som global korrespondent på DR, men siden 2014 har Jakob også fungeret som “Kontant”-vært på Dr1. Jakob har også tilføjet forfatter på CV’et, da han står bag “Danmark Set Udefra” og desuden har bidraget til flere andre bøger – f.eks. “Arvefjender”, hvor han fortalte om de engelske fodboldklubbers opgør.

Som journalist har Jakob, udover sin rolle på DR, også været ansat på Weekendavisen og engelske The Guardian. Han har ligeledes været vært på “DR2-dagen” i 2013, hvor han dagligt gav nyhedsopdateringer blandet med lækker musik.
Passionen for musik er dog ikke noget nyt for Jakob Illeborg. Den erfarne journalist har nemlig tidligere været forsanger i rockbandet Warwick Avenue, der har udgivet musik i samarbejde med amerikanske Columbia Records. Jakob har også udgivet en smule dansk musik, bl.a. “Tilfældets Gud” fra 2013.