Jakob Illeborg

Foredragsholder I Vært I På engelsk

Om Jakob Illeborg:

 • Kan bookes til Folkemødet

Book Jakob Illeborg:

Om Jakob Illeborg:

Jakob Illeborg er dansk journalist og en af de første globale korrespondenter på DR. Siden 2019 har Jakob været at finde på Kanal 5 i programmet “Kanal 5 afslører”, hvor han er vært.

Ønsker du at booke Jakob Illeborg til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Jakob Illeborg.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Jakob Illeborg

Jakob Illeborg er et af DRs faste ansigter, som vi kender fra adskillige nyhedsudsendelser. Vi har især kunnet opleve Jakob som global korrespondent fra Storbritannien, hvor han med liv og energi fodrede os med de seneste nyheder. Jakob Illeborg er som journalist vant til at være velforberedt, velresearchet og formulere sig så spændende, præcist og fængende som muligt. Alle egenskaber, som han tager med, når han optræder som foredragsholder eller vært. Derved er man sikret en foredragsholder, der på let og glidende manér kan tryllebinde publikum og fortælle i et forståeligt sprog.

Jakob Illeborg er både en erfaren og berejst herre med en hel del oplevelser og observationer, som han gerne vil dele ud af. Man kan uden tvivl vente et interessant indslag leveret med professionalitet og charme. Hvis du søger at blive klogere på Danmark eller Storbritanniens politik, kultur og historie, er Jakob Illeborg den rette mand. Han kan engageres som vært eller konferencier, men er også aktuel med foredragene ”Verden i hastig forandring”, ”Storbritannien og os andre”, ”London, byen, der rummer det hele” og ”I forbrugernes tjeneste”. Dertil kan Jakob også engageres på engelsk.

Jakob Illeborg er kendt fra:

 • Kanal 5 afslører (fra 2019), Kanal 5
 • Once upon tomorrow (2019), solo-debutalbum
 • Kontant (fra 2014), DR1
 • DR2 Dagen (fra 2013), DR2
 • London korrespondent, DR
 • Global korrespondent (fra 2011), DR
 • Danmark Set Udefra (2008), Gyldendal
 • Arvefjender (2004), People’s Press (har bidraget til)

 

Book Jakob Illeborg

Book et foredrag med Jakob Illeborg ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Du kan også engagere Jakob som konferencier, vært og på engelsk.

Endnu mere om Jakob Illeborg

Jakob Illeborg har boet i London i mere end 15 år og har i kraft af sin journalistrolle også rejst verden rundt flere gange. De fleste kender ham som global korrespondent på DR, men Jakob har også tilføjet forfatter på CV’et, da han står bag “Danmark Set Udefra” og desuden har bidraget til flere andre bøger – f.eks. “Arvefjender”, hvor han fortalte om de engelske fodboldklubbers opgør.

Som journalist har Jakob, udover sin rolle på DR, også været ansat på Weekendavisen og engelske The Guardian.

Foredrag med Jakob Illeborg

 • Aldrig har det gået så hurtigt, og aldrig har det været så vanskeligt at kigge bare ganske få år frem i tiden. Foredraget tager fat på de udfordringer og muligheder en global virkelighed medfører for os danskere. Der vil blive brugt billeder og lydklip samt egne erfaringer fra rejser rundt i verden, hvor Jakob har haft samtaler med alt fra statsledere til iværksættere og virksomhedsledere for nogle af verdens største firmaer. Hvor er vi på vej hen, og hvad betyder det for os?

 • Skræddersyede foredrag om Storbritannien fra politik og historie til kultur og finans. Foredraget skrues sammen så det passer til jer. Hvad enten det er en gymnasieklasse, et universitet eller en virksomhed. Jakob har boet i London i mere end 15 år, og har indgående kendskab til briterne på godt og ondt, og inddrager video, musik og egne anekdoter.

 • London er i dag verdens mest multietniske storby. Den er et lysende eksempel på, at mangfoldighed, dynamik og velstand kan gå hånd i hånd, og en sand guldgrube, når det gælder kultur og historie. Foredraget tager fat på byen, og dem der bor i dem, fra høj til lav, ung til gammel, rig til fattig. Der bruges masser af musik, video og egne anekdoter.

 • Forbrugernes muligheder for at gennemskue, hvad de køber er blevet udfordret af den globale markedsplads. Hvem bestemmer egentlig hvad og hvordan vi køber? Og hvordan beskytter man sig som forbruger mod f.eks. farlige stoffer i maden eller store korporationer, hvis kundeservice er nærmest ikke-eksisterende? Med konkrete eksempler, video og lyd, tager foredraget pulsen på forbrugernes virkelighed i dag.

Book Jakob Illeborg

Send os en uforpligtende forespørgsel på Jakob Illeborg og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.