Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe, hele Danmarks nyhedsvært, er ikke kun at se i dit TV, men kan også bookes som foredragsholder, konferencier eller moderator.

Derfor skal du booke Kim Bildsøe Lassen

Man kan ikke sige nyheder uden at nævne Kim Bildsøe Lassen. Det kendte ansigt har ikke kun mange års erfaring som nyhedsbudbringer på skærmen, men er også en anerkendt én af slagsen. Humørfuld og behagelig og samtidig alvorsfuld og professionel. Kim har mange facetter, og den dygtige journalist kan også sagtens levere et unikt indslag enten som foredragsholder, konferencier eller vært.

Kim er en eminent foredragsholder, der med lethed fastholder opmærksomheden og gør sit foredrag spændende  – ligesom han er kendt for på skærmen. Søger du en professionel, skarp vært med styr på tingene, som kan holde den røde tråd? Eller en levende USA-ekspert til foredragsaftenen? Så kan vi anbefale Kim Bildsøe Lassen! Hans aktuelle foredrag er ”Supermagten, USA”, ”Den internationale kamp mod terrorisme” og ”TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen”.

 

 

Kim Bildsøe Lassen er kendt fra

– Afrika NU! (2011), vært

– Danmarks Indsamling (2010), DR1, vært

– TV-avisen (2006-nu), DR1, vært

– DR Nyheder (1998-nu), bl.a. korrespondent og vært

– Special Journalism Award Palestine (1996), vinder

 

 

Book Kim Bildsøe Lassen

Book et foredrag med Kim Bildsøe Lassen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Kim kan også engageres som moderator eller vært.