Kim Bildsøe Lassen

Foredragsholder I Konferencier I Vært

Om Kim Bildsøe Lassen:

 • Kan bookes som konferencier

Book Kim Bildsøe Lassen:

Om Kim Bildsøe Lassen:

Kim Bildsøe, hele Danmarks nyhedsvært, er ikke kun at se i dit TV, men kan også bookes som foredragsholder, konferencier eller moderator.

Ønsker du at booke Kim Bildsøe Lassen til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kim Bildsøe Lassen.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kim Bildsøe Lassen

Man kan ikke sige nyheder uden at nævne Kim Bildsøe Lassen. Det kendte ansigt har ikke kun mange års erfaring som nyhedsbudbringer på skærmen, men er også en anerkendt én af slagsen. Humørfuld og behagelig og samtidig alvorsfuld og professionel. Kim har mange facetter, og den dygtige journalist kan også sagtens levere et unikt indslag enten som foredragsholder, konferencier eller vært.

Kim er en eminent foredragsholder, der med lethed fastholder opmærksomheden og gør sit foredrag spændende  – ligesom han er kendt for på skærmen. Søger du en professionel, skarp vært med styr på tingene, som kan holde den røde tråd? Eller en levende USA-ekspert til foredragsaftenen? Så kan vi anbefale Kim Bildsøe Lassen! Hans aktuelle foredrag er ”Supermagten, USA”, ”Den internationale kamp mod terrorisme” og ”TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen”.

Kim Bildsøe Lassen er kendt fra

– Afrika NU! (2011), vært

– Danmarks Indsamling (2010), DR1, vært

– TV-avisen (2006-nu), DR1, vært

– DR Nyheder (1998-nu), bl.a. korrespondent og vært

– Special Journalism Award Palestine (1996), vinder

Book Kim Bildsøe Lassen

Book et foredrag med Kim Bildsøe Lassen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Kim kan også engageres som moderator eller vært.

Foredrag med Kim Bildsøe Lassen

 • Hør DR’s stjernereporter og nyhedsvært, Kim Bildsøe Lassens spændende foredrag om supermagten USA.

  Kim Bildsøe Lassen fortæller om det fascinerende og mærkelige land, der er så afgørende for verdens udvikling. Religion, frihed, republikanerne, dødsstraf, arven fra Bush og meget andet vil være i centrum for denne personlige beretning og betragtning om verdens mest magtfulde nation.

  Kim Bildsøe Lassen kommer også ind på forholdet mellem USA og resten af verden, og ikke mindst Europa samt det seneste og kommende amerikanske præsidentvalg.

 • Det startede den 11. september 2001. Hvornår det afsluttes er der ingen der ved, men det er helt sikkert, at den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Hvad driver USA og den øvrige vestlige verden? – og hvad driver terroristerne? Et detaljeret kig i begge ”lejre” af en konflikt, der kan forandre den måde, vi lever på.

 • En diskussion af det herlige, forførende og nogle gange fordummende medie. Hvad stiller vi op med globalisering, EU, Mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”?

Book Kim Bildsøe Lassen

Send os en uforpligtende forespørgsel på Kim Bildsøe Lassen og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.