Reimer Bo

Foredragsholder I Konferencier I Vært I Ordstyrer

Derfor skal du booke via os

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking

Book Reimer Bo:

Om Reimer Bo:

Reimer Bo er uddannet journalist, men er især kendt som tidligere TV-vært, forfatter og som vært og ordstyrer. Reimer Bo har i dag sin egen kommunikationsvirksomhed, der tilbyder rådgivning og medietræning, mens han løbende har udgivet flere bøger.

Ønsker du at booke Reimer Bo til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Reimer Bo.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Reimer Bo

Reimer Bo er TV-værten, som vi kender fra både ”TV-avisen” og fra diverse talkshows. Den dygtige journalist kan også bookes med et af sine underholdende og tankevækkende foredrag.

Han er skarp og ikke bange for at gå direkte til sagens kerne. Hurtig på aftrækkeren, overbevisende i tale og har mange års erfaring som journalist både foran og bag kameraet. Reimer er en af Danmarks mest kendte journalister, og det er ikke uden grund. Han er både professionel, velresearchet og velinformeret.

Reimer er lige nu aktuel med foredraget ”Hvad er en god historie?”, hvor du kan få de bedste tips fra manden, der i årevis har arbejdet i orkanens øje. Reimer kan også engageres med en musikalsk fortælling i samarbejde med Henrik Strube.

Reimer Bo er kendt fra …

– På mestrenes Asfalt – Den Store Cykelbog (2013), Lindhardt & Ringhof

– Min bænk i Abisko (2013), Alpine Avenue Books

– 21 Søndag (2009-2010), DR1, vært

– Reimers (2008-2009),

– Samtaler (2001), DR Medie

– TV-avisen (2001-2008)

– Reimers (1998-2001), DR1

– Reimer Bo Møder (1998-2001), DR1

 

Book Reimer Bo

Book et foredrag med Reimer Bo eller engager ham som ordstyrer ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Reimer Bo kan også engageres med et musikalsk indslag.

 

Endnu mere om Reimer Bo

Reimer Bo gjorde især sit navn kendt, da han deltog i flere talkshows eller samtaleprogrammer (”Reimers” og ”Reimer Bo møder …”), hvor han gik i kødet på forskellige danske TV-personligheder. Reimers debutbog blev udgivet i 2001 og havde samme tema med titlen ”Samtaler”.

Foruden at have været vært på ”TV-avisen” og ”21 søndag”, har han også udgivet flere bøger. Senest var det sammen med sportsjournalisten Niels Chr. Jung, hvor Reimer skrev “På Mestrenes Asfalt – Den Store Cykelbog”, der var en begejstringsbog til landets 300.000 motionscyklister.

Derudover står Reimer Bo også bag erindringsbogen ”Min bænk i Abisko” fra 2013.

Foredrag med Reimer Bo

  • Et foredrag om mediemaskinen, dens ofre og spinnets mestre. Med udgangspunkt i et livs erfaring som politisk journalist og debatvært – og i tidens aktuelle mediekarrusel. Hvordan tænker journalister, når de gør det? Hvorfor er der altid en prügelknabe? Er etik og moral størrelser, som kan gradbøjes? Er det virkelig blevet værre – og bliver det bedre?Fortalt af en mand, som har prøvet at være på begge sider af den barske omtale.

  • Henrik Strube og Reimer Bo Christensen har vidt forskellig baggrund. Henrik er rockmusikeren, sangskriveren og forfatteren. Reimer Bo er først og fremmest nyhedsjournalist gennem et helt liv. Nu mødes de i musikken. Sammen har de skrevet titelnummeret til Henrik Strubes seneste album: ”En håbefuld mand.”Henrik synger og spiller guitar. Reimer spiller harmonika.Og I kan få besøg af dem. En aften eller eftermiddag med musik og sjove anekdoter og livsbetragtninger. Henriks hits og tankevækkende tekster kombineret med den svenske spillemandstradition, som Reimer lærte at kende på Christiansø.

Book Reimer Bo

Send os en uforpligtende forespørgsel på Reimer Bo og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

  • Hurtigt svar på forespørgsler
  • 20 års erfaring med booking
  • Altid uforpligtende forespørgsel
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.