Søren Dahl

Foredragsholder I Café Hack I Målrettede foredrag I Vært

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Søren Dahl:

Om Søren Dahl:

Søren Dahl var den underholdende vært på et af landets mest populære radioprogrammer, ”Café Hack”, som havde rekordmange lyttere. Søren Dahl kan bookes til at lave målrettede foredrag og indslag, som han udfører med en forrygende musikalitet og scenevanthed.

Ønsker du at booke Søren Dahl til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Søren Dahl.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Søren Dahl

Vittig, hurtig i vendingen og uden tvivl Danmarks sjoveste radiovært. Søren Dahl stod bag det populære ”Café Hack” og er en både nytænkende og skarp vært, der skaber unik underholdning. Med humor, varme og charme formår Søren at tryllebinde publikum, hvad enten han fyrer jokes af på bedste stand-up manér eller giver den som hyggelig og morsom entertainer eller moderator.

Søren er en fantastisk historiefortæller, der på bedste vis formår at holde publikums interesse – hvilket han også gør som foredragsholder. Han er aktuel med et levende og livsbekræftende foredrag med en blanding af musik, snak, alvor og sjov under titlen ”Det Gode Liv” samt det virksomhedsrettede foredrag ”Det må gerne være sjovt”. Søren Dahl kan også skræddersy sit indslag til den enkelte virksomhed.

Søren Dahl er kendt fra

– Café Hack/Dahl på Hack (2003-), P4 og Yousee

– Uploaded (2015), turné

– Den der vover livet (2010), Lindhardt & Ringhof

– Café Hack – kom og se radio (2007), Forlaget Oscar & DR

– Store Brød, Egnsretter og lækre sild – Café Hack (2003), Forlaget Oscar

– Kom i Kageform (2003), DR

– Nu griber det nok om sig (1995), show med De Nattergale

Book Søren Dahl her

Book et foredrag med Søren Dahl ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Søren Dahl kan også engageres som vært, moderator eller konferencier.

Foredrag med Søren Dahl

 • Søren Dahl er klar med et foredrag om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet. Livsglæde bliver der mere af, jo mere vi bruger af den. Mød den kendte vært fra det populære DR-program ”Café Hack.”

  Søren Dahl vil blandt andet tale om sit liv, sin opdragelse og baggrund, om sin barndoms lykkelige land, om livsglæde og ikke mindst om livskvalitet. Men han spiller også musik fra en lang karriere, der har budt på samarbejde med Finn Nørbygård, Jacob Haugaard, De Nattergale og masser af opgaver inden for TV, film, showbiz og teater.

 • Søren Dahl tager det relevante spørgsmål om arbejdsglæde op! For næsten alle er jo tvunget til at gå på arbejde – men ingen siger, at det skal være kedeligt. Søren Dahl er som underholdende radiovært vant til at skulle få smilet frem hos lytterne. Efter mere end 10 år på ”Café Hack” er Søren en sand humørpille og uden tvivl en ekspert i at underholde. Han kender vigtigheden af at have humøret med sig, og det kan du nu nyde godt af, hvis du booker Søren Dahl til at holde foredrag i din virksomhed.

Book Søren Dahl

Send os en uforpligtende forespørgsel på Søren Dahl og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.