Søren Dahl

Søren Dahl er den underholdende vært på et af landets mest populære radioprogrammer, ”Café Hack”, der har rekordmange lyttere. Søren Dahl kan bookes til at lave målrettede foredrag og indslag, som han udfører med en forrygende musikalitet og scenevanthed.

 Derfor skal du booke Søren Dahl

Vittig, hurtig i vendingen og uden tvivl Danmarks sjoveste radiovært. Søren Dahl, står bag det populære ”Café Hack” og er en både nytænkende og skarp vært, der skaber unik underholdning. Med humor, varme og charme formår Søren at tryllebinde publikum, hvad enten han fyrer jokes af på bedste stand-up manér eller giver den som hyggelig og morsom entertainer eller moderator.

Søren er en fantastisk historiefortæller, der på bedste vis formår at holde publikums interesse – hvilket han også gør som foredragsholder. Den utroligt populære radiovært er aktuel med et levende og livsbekræftende foredrag med en blanding af musik, snak, alvor og sjov under titlen ”Det Gode Liv” samt det virksomhedsrettede foredrag ”Det må gerne være sjovt”. Søren Dahl kan også skræddersy sit indslag til den enkelte virksomhed.

 

Søren Dahl er kendt fra

– Café Hack (siden 2003), P4

– Uploaded (2015), turné

– Den der vover livet (2010), Lindhardt & Ringhof

– Café Hack – kom og se radio (2007), Forlaget Oscar & DR

– Store Brød, Egnsretter og lækre sild – Café Hack (2003), Forlaget Oscar

– Kom i Kageform (2003), DR

– Nu griber det nok om sig (1995), show med De Nattergale

 

Book Søren Dahl her

Book et foredrag med Søren Dahl ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Søren Dahl kan også engageres som vært, moderator eller konferencier.