Send forespørgsel

Mikkel Beha

Søfarer, børnevært, redaktør, redaktionschef, producer, søfarer og TV-vært. Mikkel Beha Erichsen har prøvet lidt af hvert og er især kendt som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmarks samt fra det populære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha kommenterede også sammen med sin ældste søn på sejlsporten under OL 2016 på TV2.

Ønsker du at booke Mikkel Beha til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikkel Beha.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikkel Beha

Mikkel Beha Erichsen er de seneste år blevet kendt som hele Danmarks eventyrer, når han med sin familie letter anker og tager afsted med det gode skib Havana med ”Kurs mod fjerne kyster”. Det populære program har i sig selv over 181.000 følgere på Facebook, og er vurderet til et af de mest sete faktaprogrammer på dansk TV. Programmet vandt også i 2015 en Zulu Award for ”Årets originale TV-program”.

Netop originalitet, eventyr og inspiration er det, du kan opleve til et arrangement med programmets idémand og hovedperson, Mikkel Beha Erichsen. Hele landet har set med, når den berejste vært tager på spændende rejser, og han kan bookes til at skabe samme søfarerstemning til et foredrag hos netop jer. Som foredragsholder er Mikkel både levende, humoristisk og menneskelig, og hans bidrag vil kunne give et friskt pust til publikum.

Tag med på en foredragsrejse i kølvandet på Havana eller få indblik i Mikkel Behas store journalistiske viden, når han giver råd til god kommunikation – dette er i hans aktuelle foredrag ”Til søs med Mikkel Beha” og ”Tal ordentligt – om kommunikation”. Mikkel Beha kan også engageres som konferencier.

Mikkel Beha er kendt fra

– Hej Far, Kære Emil (2015), Forlaget Havana

– Årets Originale TV-program (2015), Zulu Award, vinder

– Kurs mod fjerne kyster (2014-nu), TV2

– Årets mandlige underholdningsvært (2012-2016), TV-GULD

– Stjernerne på Slottet (2011), TV2

– Go’ Morgen Danmark (2010-2015), TV2

– Go’ Aften Danmark (2008-2010), TV2

Book Mikkel Beha

Book et foredrag med Mikkel Beha Erichsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Mikkel Beha kan også engageres om konferencier eller ordstyrer.

Endnu mere om Mikkel Beha

Mikkel Beha Erichsen er søn af den store søfarer, Troels Kløvedal. Det er også fra faderen, at Mikkel har fået den store eventyrlyst, da Mikkel allerede som helt lille var med faderen på Nordkaperen i de udforskende TV-eventyr-dokumentarer som f.eks. ”Nordkaperen i den indiske Ocean” fra 1994 og ”Med Nordkaperen i Sydhavet” (1989).

Mikkel er selv journalist og har arbejdet bag kameraet som bl.a. underholdningsredaktør på TV2, i Børne- & ungeafdelingen på DR samt på Discovery Channel. Men Mikkel blev for alvor kendt, da han efter Hans Pilgaard blev vært på ”Go’ Aften Danmark” i 2008 – og nogle år efter på ”Go’ Morgen Danmark” i stedet.

I 2014 fik Mikkel og hans familie kæmpe succes med rejseprogrammet ”Kurs mod fjerne Kyster”, der stadig kører på skærmen og har vundet priser for sin nyskabelse.