Mikkel Beha

Foredragsholder I Forfatter I Ordstyrer

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Mikkel Beha:

Om Mikkel Beha:

Søfarer, børnevært, redaktør, redaktionschef, producer, søfarer og TV-vært. Mikkel Beha Erichsen har prøvet lidt af hvert og er især kendt som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmarks samt fra det populære rejseprogram ”Kurs mod fjerne kyster”. Mikkel Beha kommenterede også sammen med sin ældste søn på sejlsporten under OL 2016 på TV2.

Ønsker du at booke Mikkel Beha til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Mikkel Beha.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Mikkel Beha

Mikkel Beha Erichsen er de seneste år blevet kendt som hele Danmarks eventyrer, når han med sin familie letter anker og tager afsted med det gode skib Havana med ”Kurs mod fjerne kyster”. Det populære program har i sig selv over 225.000 følgere på Facebook, og er vurderet til et af de mest sete faktaprogrammer på dansk TV. Programmet vandt også i 2015 en Zulu Award for ”Årets originale TV-program”.

Netop originalitet, eventyr og inspiration er det, du kan opleve til et arrangement med programmets idémand og hovedperson, Mikkel Beha Erichsen. Hele landet har set med, når den berejste vært tager på spændende rejser, og han kan bookes til at skabe samme søfarerstemning til et foredrag hos netop jer. Som foredragsholder er Mikkel både levende, humoristisk og menneskelig, og hans bidrag vil kunne give et friskt pust til publikum.

Tag med på en foredragsrejse i kølvandet på Havana eller få indblik i Mikkel Behas store journalistiske viden, når han giver råd til god kommunikation – dette er i hans aktuelle foredrag ”Til søs med Mikkel Beha” og ”Tal ordentligt – om kommunikation”. Mikkel Beha kan også engageres som konferencier.

Mikkel Beha er kendt fra

– Hej Far, Kære Emil (2015), Forlaget Havana

– Årets Originale TV-program (2015), Zulu Award, vinder

– Kurs mod fjerne kyster (2014-nu), TV2

– Årets mandlige underholdningsvært (2012-2016), TV-GULD

– Stjernerne på Slottet (2011), TV2

– Go’ Morgen Danmark (2010-2015), TV2

– Go’ Aften Danmark (2008-2010), TV2

Book Mikkel Beha

Book et foredrag med Mikkel Beha Erichsen ved at udfylde Forespørgsels-skemaet. Mikkel Beha kan også engageres om konferencier eller ordstyrer.

Endnu mere om Mikkel Beha

Mikkel Beha Erichsen er søn af den store søfarer, Troels Kløvedal. Det er også fra faderen, at Mikkel har fået den store eventyrlyst, da Mikkel allerede som helt lille var med faderen på Nordkaperen i de udforskende TV-eventyr-dokumentarer som f.eks. ”Nordkaperen i den indiske Ocean” fra 1994 og ”Med Nordkaperen i Sydhavet” (1989).

Mikkel er selv journalist og har arbejdet bag kameraet som bl.a. underholdningsredaktør på TV2, i Børne- & ungeafdelingen på DR samt på Discovery Channel. Men Mikkel blev for alvor kendt, da han efter Hans Pilgaard blev vært på ”Go’ Aften Danmark” i 2008 – og nogle år efter på ”Go’ Morgen Danmark” i stedet.

Foredrag med Mikkel Beha

 • Denne aften tager Mikkel dig med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

  I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.
  Mikkel vil tage dig med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

  En aften med Mikkel er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

 • Med afsæt i sine mange år som chef i tv-branchen og kaptajn på eget skib, fortæller Mikkel Beha med humor om sine erfaringer med og holdninger til den gode chef og den selvretfærdige, dovne og forkælede medarbejder ... Og fra sine mange år som medarbejder deler Mikkel sine erfaringer om den uduelige, møgirriterende og fraværende chef og altid pligtopfyldende medarbejder.

  Mikkel har i løbet af sine snart 35 år i tv-branchen samlet en masse erfaringer. Han fortæller om styrken ved at kunne omstille sig hele livet, om at være en holdspiller og glæden ved at være en del af et forpligtigende fællesskab. At vi skal huske at hylde forskellighederne, for når vi fokuserer på styrken i vores forskellighed, får vi den bedste udgave af os selv og hinanden frem. Med humor og masser af eksempler fortæller Mikkel om at være nærværende - både som kollega og chef - man skal koncentrere sig og kun gøre en ting af gangen. Og så skal man huske at holde fri … og slukke … og det gælder også chefen.

  Oplev en inspirerende dag i selskab med Mikkel Beha, som forhåbentlig kan give jer et indspark, så arbejdsdagen bliver lidt mere smidig, måske mere effektiv og med lidt held også lidt sjovere.
 • Gennem snart en menneskealder har Mikkel Beha rejst verden rundt. Han har ved selvsyn oplevet, hvor voldsomt vores klode bliver påvirket af os mennesker, og hvor vigtigt det er, at vi passer på vores forunderlige verden.

  Mikkel Beha har oplevet, hvordan klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men også en barsk virkelighed overalt på jorden. Skovbrandene hærger i et omfang, man ikke tidligere har set, og øget nedbør og mere tørke vil fremover forandre hele kloden for evigt. Sammen med sin familie har Mikkel Beha med egne øje set, hvor voldsomt klimaforandringerne allerede er slået igennem i visse dele af verden, sammenlignet med vores egne nordlige breddegrader.

  På familiens rejser rundt om jorden har Mikkel Beha oplevet, hvordan plastik og overfiskeri truer vores natur. Men han har også set eksempler på, at det faktisk virker, når vi mennesker tager en beslutning om at passe lidt bedre på vores klode - hvordan lokale initiativer betyder noget, når f.eks. havet omkring Galapagos bliver fredet, eller de lokale skraldemænd i Tanjunpinang i Indonesien begynder at indsamle plastik.

  Dette Mikkel Beha foredrag er et kig på en fremtid, hvor vi kommer til at ændre vores rejse og forbrugsvaner, men også en fremtid hvor vi forbrugere kan være med til at redde vores jord, når vi i højere grad tager ansvar for vores klode. Det er en spændende blanding af Mikkel Behas personlige oplevelser af, hvordan naturen bliver påvirket, men også en masse smukke, men skræmmende billeder og fortællinger fra hans mange rejser.

 • Foredraget tager afsæt i Mikkels mange års erfaringer med at interviewe alle slags mennesker.
  I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig.
  Med meget konkrete eksempler, og folk "på scenen" viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.
  Oplev en inspirerende aften i selskab med Mikkel Beha, som motiverer jer til at få det bedste ud af kundemøder, jobsamtaler eller medarbejdersamtaler, eller måske endda bare lysten til at være nysgerrig på sine medmennesker og tale ordentligt sammen.
  Som formidler er Mikkel er en underholdende og autentisk fortæller, som gerne deler ud af sine egne brølere og pinlige situationer på og udenfor skærmen.Foredraget skræddersyes til hver enkelt arrangement.

Book Mikkel Beha

Send os en uforpligtende forespørgsel på Mikkel Beha og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.