Send forespørgsel

Anders Kjærulff

Med en bred erfaringsvifte som journalist, teknologikritiker og radiovært, har Anders Kjærulff et spændende spænd af forskellige livsvinkler.

Ønsker du at booke Anders Kjærulff til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Anders Kjærulff.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Som vært på radioprogrammet AFLYTTET på Radio24Syv, tager Anders aktuelle emner op – blandt andet diskuterer han whistleblowere, efterretningstjenester og IT-sikkerhed. Anders’ IT-interesse og -tække strækker sig helt tilbage til ungdomsårene, hvor han var medskaber af HARDDISKEN (1994-2000) og den nu nedlagte Montagegruppe på P1. Anders har desuden været skribent på et utal af aviser og fagblade og har blandt andet arbejdet for Ekstra Bladets Nationen!

Samfundets problemer taget til efterretning

I sine foredrag udtaler Anders Kjærulff sig om sit syn på de problemstillinger, der præger vores samfund og den tid, vi lever i nu. Cyberkrig, digitale fænomener, overvågning og privatlivets fred er blot nogle af de emner, han lægger under luppen.

Som medlem af Medierådet for børn og unges Digitale Unge Netværk, ligger digitalisering og computersikkerhed Anders meget på sinde. Og han tager i sit foredrag stilling til, hvordan vi imødekommer de udfordringer, som den digitale tidsalder bærer med sig.

Anders Kjærulff har tidligere holdt foredrag for nogle af Danmarks vigtigste IT-organisationer, herunder Det Kriminalpræventive Råd, Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder i Danmark, IT-sikkerhedsrådet, Zitcom og IT-universitetet.

Book Anders Kjærulff allerede i dag

Henlæg dig til skarpe iagttagelser og hør om Anders Kjærulffs erfaringer inden for en verden, kun de færreste af os kender til. Ring ind til os og få en pris på Anders Kjærulff eller benyt dig af formularen.