Send forespørgsel

Kurt Strand

Han er bagmand på sprogprisen.dk, har skrevet adskillige journalistuddannelsesbøger og er på alle måder en ekspert i det danske sprog om de journalistiske teknikker. Kurt Strand er også aktuel med foredrag inden for medier, politik og mere.

Ønsker du at booke Kurt Strand til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med information og pris på Kurt Strand.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Kurt Strand

Kurt Strand er en af landets helt store danske journalister, der efter en tid i DR, adskillige års efteruddannelse – og som vinder af Kristian Dahls Mindelegat, ”Den Lille Cavlingpris” – har gjort sig bemærket som en dygtig formuleringsekspert, der værner om det danske sprog. Foruden en journalistuddannelse har Kurt også et kæmpe ”repertoire” af journalistiske og formidlingsmæssige kurser bag sig, som han kan trække på som foredragsholder.

Kurt Strand er en af landets mest kompetente ordstyrere – oplev ham enten til heldagskonferencer, debatarrangementer, seminarer eller paneldebatter. Han underviser også i bl.a. interviewteknik og holder foredrag om mediernes aktuelle udvikling. Aktuelle foredrag er lige nu ”Mediernes magt – magten over medierne”, ”Fra finanskrise til formidlingskrise”, ”TV bag facaden”, ”Ytringsfrihed – hvad er meningen?” og ”Den politiske biografi”.

Kurt Strand er kendt fra

  • Orden i Kaos (2012), Lindhardt & Ringhof
  • Presselogen (2011-2012), TV2 NEWS
  • Poul Schlüter, det var vel ikke så ringe endda (2011), People’s Press
  • Connie Hedegaard – ikke blot til pynt (2005), Høst & Søn
  • Interview for journalister (2004), DR & Lindhardt & Ringhof

Book Kurt Strand

Book et foredrag med Kurt Strand ved at udfylde Forespørgsels-skemaet i højre side. Kurt Strand kan også engageres som vært eller ordstyrer.

Endnu mere om Kurt Strand

Den seneste tid har Kurt Strand især haft fokus på videreformidling i form af foredrag, bøger og debatter. Han har mange års erfaring med at undervise på højskoler, universiteter og journalistuddannelser og er derfor en erfaren herre, der sikrer stor faglighed, professionalisme og seriøs tilgang til det journalistiske stof.

Kurt Strand er tidligere vært på DR1’s ugentlige interviewprogram, ”Profilen”, samt ”Deadline”, DR2, og tidligere endnu: radioreporter på P1, P3 og Københavns Radio og skrivende journalist. Senest har man i 2011 og 2012 kunnet opleve Kurt som vikar på TV 2 NEWS’ ”Presselogen”.

Kurt Strand har skrevet flere bøger om journalistik, medier og politik, bl.a. “Spørg bedre”, 1998, “Journalismens meningsløse ulidelighed”, 2000, “Interview for journalister” 2004 og 2009, “Connie Hedegaard – ikke blot til pynt”, 2005.