Send forespørgsel

Simi Jan

Ønsker du at booke Simi Jan til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Simi Jan.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Simi Jan

Simi Jan har modtaget flere priser for sin journalistik og har siden 2006 rapporteret fra adskillige brændpunkter som TV2 Nyhedernes korrespondent.

Hun blev ansat på TV2 Nyhederne i 2006, men sagde året efter farvel til sit faste job for at udleve sin drøm om at arbejde som korrespondent. Hun flyttede i efteråret 2007 teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan, hvor hun boede og arbejdede for TV2 Nyhederne og Dagbladet Politiken i næsten fem år.

Simi Jan har også rapporteret fra utallige andre steder i verden: alt fra terrorangreb i Pakistan og Afghanistan, konflikten i Somalia og Iran, oversvømmelser i Australien til adskillige lande i Mellemøsten som for eksempel Libyen, Syrien, Egypten og Tyrkiet.

Simi Jan er født i 1979, uddannet journalist fra Napier University i Edinburgh, Skotland i 2003 og har siden læst Mellemøststudier og arabisk ved Syddansk Universitet.

Lige siden folkeskolen har hun vidst, at hun ville være journalist og allerede som 22-årig journaliststuderende rejste hun til Makedonien for at rapportere om en eskalerende konflikt i 2001. Hun skrev artikler for Dagbladet Information.
I 2005 rejste hun til Kashmir i Pakistan for at rapportere om det kraftige jordskælv, der dræbte 76.000 mennesker. Hun skrev for Dagbladet Politiken og lavede indslag til Radioavisen og P1. Samme år var hun med til at tilrettelægge serien Islams Ansigter på P1.

I 2012 debuterede hun med den anmelderroste bog “Til te hos Taleban”, der også lå på bestsellerlisten.

Book Simi Jan her

Du kan engagere Simi Jan ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.