Simi Jan

Journalist I Korrespondent

Derfor skal du booke via os

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking

Book Simi Jan:

Om Simi Jan:

Simi Jan har modtaget flere priser for sin journalistik og har siden 2006 rapporteret fra adskillige brændpunkter som TV2 Nyhedernes korrespondent.

Hun blev ansat på TV2 Nyhederne i 2006, men sagde året efter farvel til sit faste job for at udleve sin drøm om at arbejde som korrespondent. Hun flyttede i efteråret 2007 teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan, hvor hun boede og arbejdede for TV2 Nyhederne og Dagbladet Politiken i næsten fem år.

Simi Jan har også rapporteret fra utallige andre steder i verden: alt fra terrorangreb i Pakistan og Afghanistan, konflikten i Somalia og Iran, oversvømmelser i Australien til adskillige lande i Mellemøsten som for eksempel Libyen, Syrien, Egypten og Tyrkiet. I 2019 byder Simi’s foredrag “På job i verdens brændepunkter” hendes egne tanker, om det job hun brænder for, selvom hun har været tæt på terrorangreb og stået midt i naturkatastrofer.

I 2012 debuterede hun med den anmelderroste bog “Til te hos Taleban”, der også lå på bestsellerlisten.

Ønsker du at booke Simi Jan til jeres næste arrangement? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os via bookingformularen på denne side. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt med  information og pris på Simi Jan.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 4615 3700, for mere information omkring priser og ledighed.

Derfor skal du booke Simi Jan

Lige siden folkeskolen har hun vidst, at hun ville være journalist og allerede som 22-årig journaliststuderende rejste hun til Makedonien for at rapportere om en eskalerende konflikt i 2001. Hun skrev artikler for Dagbladet Information.
I 2005 rejste hun til Kashmir i Pakistan for at rapportere om det kraftige jordskælv, der dræbte 76.000 mennesker. Hun skrev for Dagbladet Politiken og lavede indslag til Radioavisen og P1. Samme år var hun med til at tilrettelægge serien Islams Ansigter på P1.

Simi Jan er kendt fra

 • Til te hos teleban (2012), bog
 • TV2 korrespondent (2006)

Book Simi Jan her

Du kan engagere Simi Jan ved at benytte dig af forespørgselsskemaet på siden.

Foredrag med Simi Jan

 • Tag ejerskab over dit eget liv og udlev dine drømme. Du kan hvis du vil. Sådan lyder det fra Simi Jan, der selv har kæmpet for at udleve sin drøm om at blive korrespondent. Men hun har ikke fået noget forærende undervejs.I flere år efter hun blev færdiguddannet journalist kunne hun ikke få et job, og da det endelig lykkedes, sagde hun kort tid efter selv farvel til fast job, feriepenge og pensionsopsparing for at rejse ud i verden og rapportere. Selvom mange rynkede på næsen. Hun solgte sin lejlighed og møbler, og flyttede teltpælene til Pakistan og senere Afghanistan. Det var et eventyr. En satsning. Sjovt, men også hårdt og grænseoverskridende. Og mest af alt lærerigt og givende. For livet er for kort til at lade stå til, hvis du ikke er glad. Du skal selv tage ejerskab over dit liv – og se muligheder i begrænsninger. Det er sundt og du ender nok endda med at blive et gladere menneske.Et underholdende og inspirerende foredrag om at turde se sig selv i øjnene – og kaste sig ud på dybt vand. Kom og få et spark i røven af en kvinde, der gør det med humor og et glimt i øjet.Foredrag: efter behov. Kontakt Simi Jan for at drøfte et skræddersyet foredrag til netop dit arrangement.

 • Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.

Book Simi Jan

Send os en uforpligtende forespørgsel på Simi Jan og få lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

Derfor skal du booke via os:

 • Hurtigt svar på forespørgsler
 • 20 års erfaring med booking
 • Altid uforpligtende forespørgsel
 • Hidden
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.